Austrotherm A Vizafogó Tagóvoda bővítése és a jászberényi fürdőfejlesztés terve nyerte a jubileumi Média Építészeti Díját

15. alkalommal szavazott médiazsűri Magyarország építészeti csúcsteljesítményeiről az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az esemény főtámogatója idén is az Austrotherm Kft. volt.




Az est folyamán az elmúlt évekhez hasonlóan több különdíjat is kiosztottak: az Austrotherm Energiahatékonysági Különdíját Kazi Zsolt kapta biogázfeldolgozó és látogatóközpont diplomamunkájáért, míg az Austrotherm saját elismerését, a Kovács Zoltán-emlékdíjat, a Tetőszervíz Plus Kft-nek ítélték oda.

Az Építészfórum által alapított Média Építészeti Díja immár 15 éves hagyománnyal rendelkező, megkerülhetetlen szakmai esemény, melynek különlegessége, hogy zsűrizése a nagyközönség előtt zajlik. A legjobb épület díját idén a médiazsűri az ARCHIKON Stúdiónak ítélte, a Vizafogó Tagóvodáért. A tervezők a pedagógusokkal közösen határozták meg céljaikat: a letisztult környezettel a gyermekek képzelőerejének, míg a szintben történő bővítéssel a mozgásnak adtak teret. A tervek közül a zsűri Tábi Sárának ítélte oda az elismerést, aki egyetemi diplomamunkájában Zalaváry Lajos jászberényi fürdőépületének bővítését tervezte meg (konzulens: Karácsony Tamás DLA).

A 2019-es Média Építészeti Díj felhívására összesen 130 pályázat érkezett. Közülük a gálaestet megelőzően nemzetközi előzsűri választott ki öt-öt finalistát épület és terv kategóriában. A nemzetközileg elismert szakértőkből álló előzsűri nemcsak szelektált a pályázók között, de ezzel át is tekintette és véleményezte a magyar építészetet, annak legújabb irányvonalait. Indira van’t Klooster, az előzsűri elnöke üzenetében úgy fogalmazott: a magyar építészeti alkotások "minőségüket tekintve kiemelkednek a régió fejlesztései közül." Különösen azokat a projekteket fogadták lelkesedéssel, amelyek ma, a társadalmi hasznosság és érzékenység kritikus pillanatában erős szociális elköteleződésről tesznek tanúbizonyságot.




Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2019.11.19.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information