Válaszd a hazait a Terránnal is
2024.01.22.

Válaszd a hazait, és nyerj! — elindult „A hazaiban több van!″ kampány, amelyhez a száz százalékban magyar tulajdonú Terrán cégcsoport is csatlakozott. Hazait választani környezettudatos, biztonságos és most nyereménnyel is jár.





A Magyar Termék védjegyet azok a termékek kaphatják meg, melyek 100 százalékban magyar alapanyagból, Magyarországon készülnek, valamint a felhasznált alapanyagokat — a nyersanyag bányászatától a termelésig — Magyarországon állítják elő. Ez fontos a fenntarthatóság szempontjából is, hiszen így olyan termékeket vásárolunk, amelyek kevesebb szállítást, rövidebb utat igényelnek, így kevésbé környezetszennyezőek.

Magyar Termék nemcsak élelmiszer lehet, idén Magyarország vezető tetőcserép gyártója, a Terrán is csatlakozott a védjegyet használók köréhez, egyetlen nem FMCG cégként. A Terrán tetőcserepei magyar alapanyagokból készülnek, a bányától a háztetőig a teljes folyamat itthon történik, már több mint 100 éve. Az építőiparban a fenntarthatóság a tervezéssel kezdődik, de hozzátartozik a környezetbarát anyagok felhasználása csakúgy, mint az energiahatékonyság, a megújuló energiaforrások használata, a minél környezetkímélőbb gyártási folyamatok és a lehető legrövidebb szállítás. És ebben a Terrán élen jár. A cégcsoport határozott lépést tett a környezettudatosság útján, amikor napelemes innovációba kezdett, és elkötelezett a minél kisebb ökológiai lábnyom elérése mellett is.

„Mindig is arra törekedtünk, hogy termékeinkkel és tevékenységeinkkel a hazai gazdaságot erősítsük. Ma már a vásárlóknak fontos szempont a fenntarthatóság, ezért felértékelődött a helyben előállított, magas minőségű és a környezetet minél kisebb mértékben megterhelő termékek szerepe. Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett, a fenntarthatóságért termékeinkkel és működésünkkel is sokat teszünk. A Magyar Termék védjegyet használók körébe tartozni nagy büszkeség, hiszen a megbízhatóságot, a minőséget jelenti ″ — mondja Gódi Attila, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft ügyvezető igazgatója.

„A hazaiban több van!″ kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyar termékek vásárlásával a hazai családokat, gazdaságot támogatjuk, és a környezetet is óvjuk. Aki most Magyar Termék védjegyes Terrán tetőcserepet vásárol, nemcsak abban lehet biztos, hogy a termék megbízható és magas minőségű, hanem nyerhet is. A vásárlást igazoló blokk AP kódjának vagy a számlaszámának feltöltésével a magyaranyero.hu weboldalra, napi 5x10 000 forintot is nyerhet. A hazai termékekben több van! Az itthon készült tetőcserép garancia a minőségre és bolygónk védelmére.


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2024.01.22.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information