Bramac

Várépítő pályázat

Az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából szerte az országban 14 gyermekintézmény és 3 műemlék jutott támogatáshoz. A BMI Bramac és a BMI Villas idén is az adományozók között volt: 3 gyermekintézmény tetőfelújítását segíti 2019-ben, összesen több mint 2 millió Ft értékben.




A BMI Bramac nemcsak a termékfejlesztésre és a szakemberek képzésére fektet nagy hangsúlyt, hanem támogatóként is részt vesz különféle jótékonysági projektekben, mint például a Várépítő pályázat, melynek felajánlói között már a 2000-es évek eleje óta szerepel. A 2018-as pályázat keretén belül hozzájárult a szegedi Béke Telepi Óvoda felújításához, idén egy másik gyermekintézmény, a Varászlói Óvoda tetőfelújításához biztosított beton tetőcserepeket 1,5 millió Ft értékben, hogy az ovi lakóinak ne kelljen beázástól tartaniuk.

A BMI Villas a tavalyi évben csatlakozott először a támogatókhoz: felajánlásának köszönhetően a szolnoki Városmajor úti Bölcsőde és a tiszabezédi óvoda vízszigetelését tudták korszerűsíteni. Az idei Várépítő pályázat keretében a csepeli Burattino Iskola és Gyermekotthon tetőfelújítását, illetve a kunfehértói Sporttábor lapostető szigetelését támogatják összesen 750 000 Ft értékben, hogy továbbra is gondtalanul üzemelhessenek.


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2019.07.16.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information