tondach ÚJ TERMÉK ÉS ÚJ SZOLGÁLTATÁS A TONDACH®-tól 

A TONDACH új termékkel bővítette tetőcserép palettáját, mellyel azon vevők igényeit elégíti ki, akik eredeti, természetes alapanyagú, minőségi kerámia tetőcseréppel szeretnék fedni a házukat úgy, hogy az építkezés vagy felújítás költségeit mégis a lehetséges minimumra korlátozzák.





Egyszerű, természetes, valódi kerámia tető, és mindez költségtakarékosan. Ezt kínálja a TONDACH® Nativa tetőcserép, mely 100%-ban természetes alapanyagból készül. Alkotóelemei a föld, vagyis az agyag, a tűz, a víz és a levegő. A tetőcserép színét pedig az agyag vasoxid tartalma határozza meg. A természetes alapanyaghoz a TONDACH® csupán a szakértelmet adja hozzá. A natúr felületnek köszönhetően a tető a kerámia alapanyag minden előnyös tulajdonságát maximálisan képviseli. Porózus szerkezetének köszönhetően segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ennek következtében egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít.






Minek köszönhető a nagyon kedvező ár? A TONDACH® Nativa a gyártótól megszokott kiváló minőségű tetőcserép, melynek kedvező ára annak köszönhető, hogy csak natúr téglavörös színben kapható. A Nativa cserepet a TONDACH® rendszerben értékesíti, ami azt jelenti, hogy a szakszerű tető kivitelezéséhez szükséges kerámia és nem kerámia tetőtartozékokkal együtt.



A TONDACH® Nativa egyszerű vonalvezetésével és természetes téglavörös színével tökéletes koronája lehet akár családi háznak, akár több lakásos társasháznak.

Az új termékkel egyidejűleg új szolgáltatást is kínál a TONDACH®, mely azoknak a tetőfelújítóknak jelent nagy segítséget, akik régi, veszélyes hulladéknak minősülő palatetővel fedett házukat újítják fel. Az azbeszt tartalmú palatető előírásszerű elszállíttatása költséges feladat, és csak kevés szolgáltatónak van rá jogosultsága. A TONDACH® szerződött az egyik ilyen szolgáltatóval, hogy vásárlói kedvezményes áron tudják elszállíttatni veszélyes hulladéknak minősülő régi palatetőjüket.



Részletek és további információ:

https://www.wienerberger.hu/Szolgaltatasok/Szolgaltatasok-Informacios-anyagok/Palateto-csere-program


További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2016.08.11.
Hódfarkú ívesvágású 19x40 ...

Hódfarkú ívesvágású 19x40 ...

A nagy hagyománnyal rendelkező Tondach Hódfarkú kerámia tetőcserép ...

Renoton 9 (Tangó) szellőzőcserép

Renoton 9 (Tangó) szellőzőcserép

A TONDACH® szellőzőcserép a szakszerű tető ...

Hornyolt gerinc

Hornyolt gerinc "B"

A gerincek és élek szakszerű lezárásához egy szép és teljes értékű ...

Twiston 9 (Twist) hófogócserép

Twiston 9 (Twist) hófogócserép

A hófogó cserép előírás szerinti alkalmazása megakadályozza a hó és ...

Tondach Pilis Max ívesvágású ...

Tondach Pilis Max ívesvágású ...

Pilis egyenesvágású tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az ...

Tondach Planoton 14 FusionProtect ...

Tondach Planoton 14 FusionProtect ...

Az egyszerű vonalú, sík felületű Tondach Planoton 14 (Figaro Deluxe) ...

Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information