Közel 2 millió forint összdíjazású pályázatot hirdet a MOME-val közösen a Wienerberger
Új, univerzális kerámia tetőcserép tervezését várják a jelentkezőktől
2024.05.31.

A Wienerberger Magyarország, a Tondach kerámia tetőcserepek gyártója országos, nyílt és nyilvános formatervezői pályázatot hirdet. A „Megújuló tradíció - Új univerzális kerámiatetőcserép tervezése″ című pályázat célja, hogy a jelentkezők megtervezzék a Tondach Univerzális termékcsalád legújabb tetőcserepét, amely széleskörűen felhasználható, egyben sokak számára vonzó lehet. A pályázat szakmai színvonalát emeli, hogy a Wienerberger a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet (MOME) is bevonja, amelynek szakemberei a zsűrizésben is részt vesznek. A pályázat összedíjazása bruttó 1 800 000 forint, melyet a Wienerberger ajánl fel.
A pályaműveket 2024. július 21-ig várják.

A „Megújuló tradíció - Új univerzális kerámiatetőcserép tervezése″ pályázat célja, hogy a jelentkezők megtervezzék a Tondach Univerzális termékcsalád legújabb tetőcserepét, amely széleskörűen felhasználható.

A pályázat célja, hogy a jelentkezők új, univerzális kerámia tetőcserepet tervezzenek, mely illeszkedik a termékportfólióba, valamint széles körben alkalmazható. Emellett fontos, hogy a termék sokak számára vonzó legyen elsősorban azok körében, akik családi házak tervezésében, építésében vagy felújításában érdekeltek. A pályázat összedíjazása bruttó 1 800 000 forint: az első helyezett 1 000 000, a második helyezett 500 000, a harmadik helyezett 300 000 forint jutalomban részesül.

A pályaművek értékelését a szakmai zsűri 2024. július 21-e után kezdi meg és az elbírálás várhatóan július 26-áig megtörténik. A Wienerberger részéről a szakmai zsűri tagjai között van Molnár Gergely, a Tondach termékmenedzsere, Horváth András külső műszaki vevőszolgálat csoportvezető, valamint Nagy Zsolt István marketing vezető, akik Juhász Istvánnal és Féja Dorottyával a MOME formatervező művésztanáraival közösen választják ki a díjazottakat. A zsűri különös figyelmet fordít majd többek között arra, hogy a pályamunka megfelel-e a specifikációknak, tartalmaz-e innovatív, újszerű ötletet, valamint hogy hogyan illeszkedik a kollekció másik két darabjához.

A pályázaton részt vehetnek szakmagyakorló építészek, belsőépítészek, designerek, valamint építész, belsőépítész, design, formatervezés és tárgyalkotás hallgatók is. A pályázati anyagokat elektronikusan, emailben kell benyújtani 2024. július 8. éjfélig a palyamunka@mome.hu címen.

További információ és részletes pályázati kiírás elérhető a Wienerberger honlapján, a főoldalon: www.wienerberger.hu


További információk:

WIENERBERGER Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2024.05.31.
Tondach Kékes Plus ívesvágású ...

Tondach Kékes Plus ívesvágású ...

A Tondach Kékes Plus ívesvágású tetőcserép egy egyszerre hagyományos ...

Tondach Twiston 9 FusionColor ...

Tondach Twiston 9 FusionColor ...

A harmóniát sugárzó Tondach Twiston 9 (Twist) XXL cseréppel fedett ...

Tondach Twiston 9 FusionColor ...

Tondach Twiston 9 FusionColor ...

A harmóniát sugárzó Tondach Twiston 9 (Twist) XXL cseréppel fedett ...

Tondach Pilis egyenesvágású ...

Tondach Pilis egyenesvágású ...

Pilis egyenesvágású tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az ...

Tondach Kékes ívesvágású ...

Tondach Kékes ívesvágású ...

A Tondach Kékes ívesvágású tetőcserép egy egyszerre hagyományos és ...

Kerámia antennakivezető szett

Kerámia antennakivezető szett

Antennakivezető egy szép és biztonságos megoldás a szatelit és antenna ...

Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information