Jótékonysági célra ment a Tondach „Esztétika és fenntarthatóság″ építész pályázat pénzdíja
2024.03.12.

A városi hőszigetek kialakulásának egyre inkább világméretűvé váló problémája ihlette a Tondach kerámiacserepek legújabb, fehér modelljét, mely a márka legutóbbi pályázatának témája is volt. Hiszen a cserép nemcsak környezetre gyakorolt hatása miatt jó alternatíva, de látvány és design szempontból is különleges.




Az építészek számára 2022-ben meghirdetett építészeti látványterv pályázat célja az volt, hogy megismertesse az új terméket az építészekkel, és hogy bevonja a szakembereket az általa fejlesztett előremutató, innovatív és designos tetőmegoldások alkalmazásába. Nagy számban érkeztek be színvonalas pályaművek, az eredményhirdetésre pedig a rangos Média Építészeti Díja átadóján került sor 2022-ben.




A benyújtott pályaművek közül a Tondach szakértői összeállítottak egy 12 alkotásból álló válogatást, melyek közül 2023 év elején a nagyközönség választhatta ki a neki legjobban tetszőt. A közönségszavazás eredményének kihirdetése helyett azonban a szervezők, a közönségszavazásra beválogatott építész irodákkal közösen úgy döntöttek, hogy a pályázati nyeremény összegét megduplázva azt jótékony célra ajánlják fel.

A támogatást a Habitat for Humanity szervezet kapta meg egy olyan akcióval egybekötve, amikor a Wienerberger vezető kollégái önkéntes munkájukkal is rész vettek a jótékonysági szervezet munkájának segítésében.

A Wienerberger és a Habitat évtizedek óta működik együtt Magyarországon is, annak érdekében, hogy a magyar emberek lakhatási körülményeit jobbá tegyék. A felajánlott támogatási összeg jó példája annak, amikor egy építőanyag-gyártó és építészek összefognak, egy nemes ügy támogatásáért. A Wienerberger 2024-re is tervez hasonló aktivitásokat, melynek eredményéről hírt is adunk majd.

Részletek az együttműködésről:

A Wienerberger támogatásával 24 ház felújítása valósult meg


További információk:

WIENERBERGER Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2024.03.12.

Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information