Bramac

Új hagyományt teremt idén a BMI Bramac és a BMI Villas

2021-ben megrendezésre kerül az I. BMI Tető Nap, ahol mind magas-, mind lapostetős oldalon megmérettetnek a tetőfedő szakma kiválóságai egy kötetlenebb Partnertalálkozó keretében. Az új hagyománynak megfelelően új beadási feltételekkel várják március 1-ig azoknak a tetőfedőknek, kivitelezőknek a jelentkezését, akik szeretnék elkészült munkájukat egy szakmai közönség előtt is próbára tenni, és egyúttal szívesen megmutatnák a leendő építtetőknek is.


A pályázati anyagok a www.tetofedopalyazat.bramac.hu oldalon keresztül küldhetők be a pályázati kiírásnak megfelelően. A nevezés 3 különböző kategóriában lehetséges: új épületek fedése, felújított épületek fedése, de kíváncsiak kombinált tetőmegoldásokra is, ahol egyszerre jelennek meg a BMI Bramac és a BMI Villas termékei.

A pályázatok díjazásának összértéke 2.500.000 forint, amin túl a szakmai zsűri a kiemelkedő pályázatokat elismerő oklevéllel is jutalmazhatja. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2021. második negyedévében, az I. BMI Tető Nap rendhagyó rendezvényén kerül majd sor.
További információk:

A Bramac Kft. www.bramac.hu


2021.01.14.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

Bramac hírek:


Bramac - Eseménydús évet tudhat maga mögött a BMI Bramac és a BMI Villas
Eseménydús évet tudhat maga mögött a BMI Bramac és a BMI Villas 2021.12.08.
A szakemberek és az építkezés vagy felújítás előtt állók 2021-ben is számos BMI Bramac és BMI Villas fejlesztést követhettek végig: megújult a két márka weboldala, elérhetővé vált egy hiánypótló BMI Villas Konfigurátor program, és a cég egy új vízszigetelési megoldást is behozott a piacra. Összefoglalónkban tekintsünk vissza az idei év történéseire, melyben főszerep jutott a kockaházaknak, és gyermekekkel foglalkozó intézmények felújításának mindkét márka életében.

Bramac - BMI Bramac tetőcserepekkel újult meg Kozák Danuta nyaralója
BMI Bramac tetőcserepekkel újult meg Kozák Danuta nyaralója 2021.11.11.
A legeredményesebb magyar női olimpikon, Kozák Danuta idén újította fel szolnoki nyaralóját, a teljes tetőszerkezet cseréjéhez...

Bramac - BMI Villas Konfigurátor: az interaktív vízszigetelési tanácsadó
BMI Villas Konfigurátor: az interaktív vízszigetelési tanácsadó 2021.10.13.
Újabb és újabb szolgáltatásokat mindig piacra lehet dobni, de egy igazán hasznos és hiánypótló alkalmazást már nehezebb létrehozni. A BMI Villasnak mégis sikerült a Konfigurátor program megalkotásával, amely minden vízszigetelési megoldáshoz rétegrendi ajánlásokat, részletes terméklistát és csomóponti rajzokat kínál.

Bramac - Megújult weboldalakkal várja az érdeklődőket a BMI Bramac és a BMI Villas
Megújult weboldalakkal várja az érdeklődőket a BMI Bramac és a BMI Villas 2021.09.15.
Új köntösbe öltöztek a BMI Bramac és BMI Villas weboldalai, melyek könnyebbé teszik a szakemberek és építkezés vagy felújítás előtt állók eligazodását a termékek, szolgáltatások és legfrissebb hírek között. A BMI Villas ráadásul egy új programmal is kiegészült: a pincétől a padlásig elérhető rétegrendi megoldások közül a számunkra legmegfelelőbbet egy konfigurátor segítségével állíthatjuk össze.

Bramac - Ötből öt csillag: a sztárséf és a Star tetőcserepek találkozása
Ötből öt csillag: a sztárséf és a Star tetőcserepek találkozása 2021.09.15.
Mi köze van a tetőcserepeknek a kulináris élvezetekhez? Milyen, amikor egy Michelin-csillagos séf a háztetőkből merít inspirációt? A BMI Bramac Sárközi Ákos séffel közösen ad választ ezekre a kérdésekre legújabb nyereményjátékában. 10 szerencsés nyertesnek pedig egy egyedi gasztroélményben lehet része, melyet a Star termékcsalád által inspirált ötfogásos ízkavalkád fűszerez majd meg.

Bramac - Négy, gyermekekkel foglalkozó intézmény újul meg a BMI Bramacnak és a BMI Villasnak köszönhetően
Négy, gyermekekkel foglalkozó intézmény újul meg a BMI Bramacnak és a BMI Villasnak köszönhetően 2021.08.11.
Csak úgy, mint előző évben, idén is online formában zajlott a Várépítő pályázat zsűrizése és eredményhirdetése: az előző évekhez képest rekord mennyiségű, 21 cég csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük a sokéves hagyományt folytatva a BMI Bramac és a BMI Villas is. A két márkának köszönhetően ezúttal négy, gyermekekkel foglalkozó intézmény újulhat meg, és válhat biztonságosabbá.

Bramac - Kiváló ár-érték arány és időtállóság: új vízszigetelési megoldás a BMI Villastól
Kiváló ár-érték arány és időtállóság: új vízszigetelési megoldás a BMI Villastól 2021.07.14.
Hazánkban is elérhetővé váltak a BMI Villas APP modifikált bitumenes vízszigetelő lemezek! Az újdonságok a hagyományos bitumenes lemezeknél kedvezőbb anyagtulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal nemcsak jobban megfelelnek napjaink építészeti követelményeinek, de a kivitelezők is magasabb színvonalú munkát végezhetnek velük. A kibővült kínálatban megtalálhatóak Plastobit és Vedatop termékek is, melyek kiváló ár-érték arányuk és időtállóságuk miatt kitűnő választások lehetnek lapostetők és alépítmények vízszigeteléséhez. Ismerje meg a további előnyöket is közelebbről!

Bramac - Fedezze fel a BMI Bramac különleges tetőcserepeit a megújult termékkatalógusban!
Fedezze fel a BMI Bramac különleges tetőcserepeit a megújult termékkatalógusban! 2021.07.08.
A megszokott minőséghez hűen ezúttal is esztétikus, időtálló, a szélsőséges időjárási viszonyoknak ellenálló, egyedi technológiákkal készült betoncserepeket kínál a BMI frissített termékkatalógusa. Miért gondolkodjunk rendszerben, mit tartalmaznak a rendszercsomagok, és hogyan segítik elő az építkezést? Tekintse meg a BMI megújult termékkínálatát, és merüljön el a tetőrendszerek világában a gyönyörű referenciafotók segítségével!

Bramac - A felújítás folyamatához ad tippeket a BMI Bramac
A felújítás folyamatához ad tippeket a BMI Bramac 2021.06.09.
A házfelújítás nem egy hétvégi program: hosszú és körülményes út is vezethet addig, amíg elégedetten térhetünk be megújult otthonunkba. Ahhoz, hogy ez a túra kevésbé legyen akadályokkal teli, a BMI Bramac összegyűjtött néhány szempontot, amik mérlegelésével könnyebben megy majd a felújítás, a tippek mellé pedig a BMI Bramac termékmenedzsere, Viniczai Róbert ad gyakorlatias tanácsokat.

Bramac - Reneszánszát éli nagyszüleink Kádár-kockája
Reneszánszát éli nagyszüleink Kádár-kockája 2021.04.26.
Becslések szerint 800 000 kockaház van ma hazánkban, és minden negyedik magyar ilyenben él: legtöbben beleszülettek, beházasodtak vagy még a szüleikkel költöztek ide. Akik pedig vásárolták, jellemzően a ház kedvező elhelyezkedése és ára miatt vették meg. Egy friss országos, reprezentatív felmérés szerint a Kádár-kockák a népszerűségi lista elején vannak, a lakosság harmada szívesen választaná ingatlanvásárlás esetén. A kockaházban lakók több, mint 90 százaléka már végzett valamilyen felújítási munkálatot, és háromnegyedük a jövőben is tervezi a korszerűsítést.

Bramac - Tetőfelújítás a BMI Bramac-kal
Tetőfelújítás a BMI Bramac-kal 2021.04.13.
Becslések szerint több mint 800.000 kockaház áll ma is az országban, ezek hőszigetelése, fűtési rendszere és stílusa sem mindenben felel meg a modern kor követelményeinek. A BMI Bramac tetőcseréppel és síkpalával fedett tetők felújításán keresztül - videóval és esettanulmányokkal - mutatja be, hogyan válhat modern otthon ezekből az akár 40 éves épületekből, és válaszol a leggyakoribb, felújítások során megfogalmazódó kérdésekre is.

Bramac - Bővítse tudását a BMI Akadémián!
Bővítse tudását a BMI Akadémián! 2021.03.10.
2021-ben online formában várja az érdeklődő tetőfedő szakembereket a BMI Akadémia. A képzés videós formátumban, gyakorlati bemutatókon keresztül zajlik, melyeket egy rövid, ingyenes regisztrációt követően lehet elérni a bmiakademia.hu oldalon.

Bramac - Új csomagajánlatok a BMI Bramacnál
Új csomagajánlatok a BMI Bramacnál 2021.02.12.
2021. február 1-től megújította eddig elérhető rendszercsomag kínálatát a BMI Bramac: négy olyan tartozék csomagajánlatot alakítottak ki, melyek nemcsak árkategóriájukban, de felszereltségi szintjükben is különböznek, tartalmukban pedig lekövetik az aktuális portfóliót, innovációikat. Céljuk, hogy megújult ajánlataik még jobban illeszkedjenek a tetőfelújítók és építkezők elképzeléseihez, és továbbra is erősítsék a rendszerben történő gondolkodás fontosságát.

Bramac - Új hagyományt teremt idén a BMI Bramac és a BMI Villas
Új hagyományt teremt idén a BMI Bramac és a BMI Villas 2021.01.14.
2021-ben megrendezésre kerül az I. BMI Tető Nap, ahol mind magas-, mind lapostetős oldalon megmérettetnek a tetőfedő szakma kiválóságai egy kötetlenebb Partnertalálkozó keretében. Az új hagyománynak megfelelően új beadási feltételekkel várják március 1-ig azoknak a tetőfedőknek, kivitelezőknek a jelentkezését, akik szeretnék elkészült munkájukat egy szakmai közönség előtt is próbára tenni, és egyúttal szívesen megmutatnák a leendő építtetőknek is.

Bramac - Könnyen kezelhető anyagok, tartós eredmény a BMI Villas termékeivel
Könnyen kezelhető anyagok, tartós eredmény a BMI Villas termékeivel 2020.12.09.
Nagy fejlődésen mentek keresztül a bitumenes lemezek, az alépítményi és a lapostetős vízszigetelés területén egyaránt. Egyszerű kezelhetőség, gyors kivitelezés és hosszú élettartam, garanciával - a szakemberek mellett a megrendelők számára is ezek a legfontosabb szempontok a vízszigetelés kapcsán, hiszen az egyes megoldások valós költségeit nemcsak az anyagár határozza meg, hanem a tartósság is.

Az SBS modifikált, azaz műanyag adalékkal módosított lemezek a hagyományos bitumenes lemezeknél előnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal jobban megfelelnek napjaink építészeti követelményeinek, illetve a tulajdonosok elvárásainak.

Bramac - Új segítség a kivitelezőknek: megjelent a BMI Villas lapostetős alkalmazástechnikai útmutatója
Új segítség a kivitelezőknek: megjelent a BMI Villas lapostetős alkalmazástechnikai útmutatója 2020.11.10.
A bitumenes lemezeket régóta szereti a kivitelezői szakma, mert jól formálhatók, ebből kifolyólag könnyű velük dolgozni, ellenállnak a számtalan időjárási hatásnak, ami a lapostetőket éri, és nem utolsó sorban kiemelkedően tartós vízhatlan szigetelést biztosítanak. Annak érdekében, hogy betervezésük és kivitelezésük megfelelő formában történhessen meg, megjelent a BMI Villas megújult alkalmazástechnikai útmutatójának második része. Míg az első kiadványban az alépítményi bitumenes lemezekből készülő vízszigetelési megoldásokra fektették a hangsúlyt, a most megjelenő kiadvány középpontjában elsősorban az új építésű, lapostetővel készülő épületek csapadékvíz elleni szigetelése, vagy rövidebben a lapostető-szigetelés áll.

Bramac - Új BMI Bramac tető alatt kezdhették meg az oktatást a szakmári iskolában
Új BMI Bramac tető alatt kezdhették meg az oktatást a szakmári iskolában 2020.10.13.
Júliusban adtunk hírt róla, hogy az építőipar legrégebbi összefogása, a Várépítő pályázat keretén belül a BMI Bramac és a BMI Villas idén is két gyermekintézmény tetőfelújítását segíti. Ez alkalommal pedig már be is pillanthat a kulisszák mögé, ugyanis az ÉMSZ és a BMI Bramac összefogásában valósultak meg a tetőfedési munkálatok: az új tanévet már biztonságos tető alatt kezdhették meg a Szent Asztrik Katolikus Általános Iskola diákjai és tanárai.

Bramac - Az otthonok új sztárjai most kedvezményesen elérhetőek
Az otthonok új sztárjai most kedvezményesen elérhetőek 2020.09.09.
Érdemes most beelvágni a tetőépítésbe vagy felújításba!
Legyen szó magas- vagy lapostető építéséről, vagy felújításáról, érdemes lehet most belevágni, hiszen akár 46% kedvezménnyel szerezhetők be a BMI Bramac legújabb, ellenálló és fényes Star tetőcserepei. Sőt, a lehulló levelek mellett a BMI Villas hazai gyártású modifikált és oxidált lemezek árai is lehullottak.

Bramac - ÉMSZ Év Tetője Nívódíj: díjeső esett a BMI Bramac tetőkre
ÉMSZ Év Tetője Nívódíj: díjeső esett a BMI Bramac tetőkre 2020.08.11.
Idén 30. alkalommal mérték össze tudásukat a tetőfedő szakma legjobbjai az Épületszigetelők, tetőfedők és bádogosok Magyarországi Szövetségének nyílt, országos pályázatán. A cél, hogy a szakemberek által, minőségi építőanyagok használatával készült épületeket megismertessék a nyilvánossággal és elismerjék a magas színvonalú munkát.

Bramac - Két gyermekintézmény nyert BMI tetőfelújítást a Várépítő pályázaton
Két gyermekintézmény nyert BMI tetőfelújítást a Várépítő pályázaton 2020.07.07.
Az építőipar legrégebbi összefogása, a Várépítő pályázat keretében idén 13 gyermekintézmény és 2 műemlék épület felújítása valósul meg. A BMI Bramac és BMI Villas idén is az adományozók között volt: 2 gyermekintézmény tetőfelújítását segíti 2020-ban, összesen több mint 2 millió Ft értékben.

Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information