tondach TONDACH® XXL akció június 30-ig meghosszabbítva! 


A tavaszi hónapokban a legtöbben úgy érezzük, hogy valami újdonságra vágyunk. Lehet ez egy új ruha, egy cipő, esetleg egy új bútor a lakásba, ám aki épp olyan cipőben jár, annak lehet ez egy új tető vagy akár egy új ház is. Ez az időszak kiváló alkalom lehet az építkezők és a tetőfelújítók számára. Az időjárás kedvező, és a minőségi építőipari termékek legtöbbje akciós áron elérhető.


Annak ellenére, hogy ma már nem különül el élesen a tavaszi építőipari szezon az év más hónapjaitól, a minőségi építőanyag gyártók a hagyományoknak megfelelően mégis a Construma építőipari szakkiállítás időszakára időzítik legkedvezőbb akcióikat. Így teszi ezt idén a TONDACH® is Pataki Zita ajánlásával.

Pataki Zita építészétől kért segítséget, hogy épülő háza egyben álmai otthonává válhasson. Ehhez a TONDACH® kerámia tetőcserepet választotta. Célja az volt, hogy jó szakemberek segítségével, kiváló építőanyagokból épüljön föl otthonuk. Zita a Mátrában nőtt fel, és mindig fontos volt számára a természet közelsége. Ezért szerette volna, hogy természetes anyagokból épüljön föl férjével közös otthona, így esett a választás a kerámia tetőcserépre. A TONDACH® tetőcserépre jellemző a tökéletes technológia, a tartósság. A színválasztékban pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ellenáll bármilyen időjárásnak, jöhet hideg vagy meleg, szél, eső, hó vagy napsütés.

A tavaszi akciós termékek között szerepel a TONDACH® Twist XXL tetőcserép engóbozott terrakotta és piros színben és a TONDACH® Figaro engóbozott fekete tetőcserép.



A TONDACH® Twist igazán kedvelt nagyméretű kerámia tetőcserép az építészek, illetve a vásárlók körében, hiszen nem csak harmóniát sugároz, de egyedivé is teszi a háztetőt. Nagy mérete pedig biztosítja a gazdaságos és gyors tetőfedést. A terrakotta és a piros tetőcserepek a legkedveltebb színek közé tartoznak.

A TONDACH® Figaro a minimalista stílusirányzat kedvelői körében népszerű. A síkfelületű tetőcserép jellemzője az egyszerű formavilág, mely kiemeli a modern épületek letisztult struktúráját.

Ha az akciós tetőcserepekből most legalább 150 m2 -t vásárol valaki, akkor a kiszállítási és lerakodási díjat is elengedi a TONDACH®. Így akár 48% kedvezmény is elérhető.

Az akció június 30-ig meghosszabbítva!


További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2015.06.01.
Tondach Planoton 14 FusionProtect ...

Tondach Planoton 14 FusionProtect ...

Az egyszerű vonalú, sík felületű Tondach Planoton 14 (Figaro Deluxe) ...

Tondach Kékes egyenesvágású ...

Tondach Kékes egyenesvágású ...

A Tondach Kékes egyenesvágású tetőcserepet azoknak ajánljuk, akik ...

Lekerekített gerinc kezdő- és ...

Lekerekített gerinc kezdő- és ...

A sajtolt sima gerinc kezdő- és lezáróelemeként egy szép és teljes ...

Tondach Twiston 9 FusionProtect barna

Tondach Twiston 9 FusionProtect barna

A harmóniát sugárzó Tondach Twiston 9 (Twist) XXL cseréppel fedett ...

Tondach Contiton 9 FusionProtect ...

Tondach Contiton 9 FusionProtect ...

A Tondach Contiton 9 (Bolero) univerzális XXL tetőcserép nyugodt ...

Táska szellőzőcserép

Táska szellőzőcserép

A TONDACH® szellőzőcserép a szakszerű tető elengedhetetlen ...

Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information