tondach Tarolt a TONDACH az ÉMSZ "Év tetője 2017" nívódíj pályázatán 


Összesen nyolc, kiváló minőségű, Tondach kerámia tetőcseréppel fedett épületet díjaztak az Év Tetője Nívódíj pályázaton. Az Év Tetője Pályázat az Épületszigetelők, tetőfedők és bádogosok Magyarországi Szövetségének nyílt, országos pályázata, melyet idén immáron 29. alkalommal írtak ki. A díjak átadására 2018-ban is a Construmán került sor.
A pályázat célja minden évben az, hogy a szakemberek legújabb, minőségi kivitelezéssel és kiváló építőanyagok felhasználásával készült munkáit megismertesse a nyilvánossággal. A szakmaiságot rangos Bíráló Bizottság szavatolja, mely idén összesen - a két külföldi taggal együtt - 16 főből állt. A rangos szakmai zsűri elnöke dr. Matolcsy Károly volt, a magastető szekció zsűri tagjai: Knittel Ferenc, Kovács Sándor, Pahocsa Kálmán, Ignácz György, Nyújtó József, Csott Róbert és Nemes Attila. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Német Tetőfedő Szövetség által delegált Artur Wierschem és a Svájci Tetőfedő Szövetséget képviselő Ernst Weber segítették a magyar zsűritagok munkáját. A bírálat során fontos szempont, hogy az épületeket személyesen is szemrevételezik a zsűritagok, ez is bizonyítja a pályázat szakmai nívóját.

A Tondach Zrt. idei évben is a rangos pályázat aranyfokozatú támogatói között szerepelt és ebben a minőségében összesen nyolc elismerést adhatott át azon tetőfedő partnerei számára, akik kiemelkedő pályázatot nyújtottak be Tondach tetőcserepekkel kivitelezett épületeikről.


1; MEGOSZTOTT KATEGÓRIADÍJ - Magastetők kategóriában
Baricza Krisztián - családi ház - Székesfehérvár


Felhasznált Tondach tetőcserép: Bolero FusionColor terrakotta színben

A Tondach 2017-es Tetőfedő Rangadó Pályázatán az épület szintén díjazott lett, sajtolt cserepek kategóriában első díjjal értékelték.

Az épületre nézve egyértelműen látszik az igényesség, mind a tervezésben, mind a kivitelezésben. Gondosan összeválogatott építőanyagok komplett egységet képeznek. Igényes, esztétikus épület készült.
2; MEGOSZTOTT KATEGÓRIADÍJ - Magastetők kategóriában
Vida Krisztián - családi ház - AGÁRD


Felhasznált Tondach tetőcserép: Pilis ívesvágású tetőcserép, FusionColor piros színben

Felhasznált tetőfólia:TONDACH Tuning FOL N

A Tondach 2018-as Tetőfedő Rangadó Pályázatán húzott cserép kategóriában második helyezett lett.

A tető kiváló példája az energiahatékony épületszerkezetnek számító szarufa feletti hőszigetelés beépítésének.

Képaláírás: (balról-jobbra) Sándor Mátyás, ÉMSZ elnök; Kovács Andrács, Du-Pont Kft., ügyvezető; Vida Krisztián, díjazott tetőfedő; Nagy Zsolt István, marketingvezető, Wienerberger-Tondach


3; KÜLÖNDÍJ - magastetők kategória
Becséri János - családiház - Balatonalmádi


Felhasznált Tondach tetőcserép: Táska Fusion Protect antracit színben

A Tondach 2017-es Tetőfedő Rangadó Pályázatán, sajtolt cserép kategóriában negyedik helyezést ért el.
Az épület tervezése és kivitelezése során elsődleges szempont volt az energiahatékonyság, ezért a falazat és a tető is ezek szerint készült. A szarufák feletti 20,0 cm vastag PIR szigetelésre került a 75/75 mm ellenléc, majd 30/50 mm tetőléc, erre pedig a modern stílus képviselője a Táska tetőcserép, antracit színben.

Képaláírás: (balról-jobbra) Nagy Zsolt István, marketingvezető, Wienerberger-Tondach; Becséri János, díjazott tetőfedő; Sándor Mátyás, ÉMSZ elnök
4; ARANYSZEKERCE VÁNDORDÍJ
Papp László és Csubák Péter - terménytároló - Kisoroszi


Felhasznált Tondach tetőcserép: Pilis íves vágású FusionProtect piros színben
A Tondach 2017-es Tetőfedő Rangadó Pályázatán az épületet húzott cserép kategóriában ötödik helyezéssel és a TEGY különdíjával értékelték.

A korábbi tetőfedő rangadókon nyertes pályamű folytatásaként épült a terménytároló újabb egysége. A hatalmas tetőfelületre a Pilis ívesvágású cserép került fel natúr felülettel, téglavörös színben.

Képaláírás: (balról-jobbra) Nagy Zsolt István, marketingvezető, Wienerberger-Tondach; Papp László és Csubák Péter, díjazott tetőfedők; Kovács Andrács, Du-Pont Kft., ügyvezető
5; ELISMERŐ OKLEVÉL - magastetők kategória
Lampert Zsolt - társasház - GYŐR


Felhasznált Tondach tetőcserép: Hódfarkú tetőcserép, natur felületképzéssel, téglavörös színben A Tondach 2017-es Tetőfedő Rangadó Pályázatán Műemléki különdíjban részesült.

Az egyházi épület tetőfedésének egyedi megoldása bizonyítja a tetőfedő szakmai tudását. Egyedisége a tetőfedő munkának az oromlezárás habarcsos megoldása, illetve a pontszerű hófogás kialakítása.

Képaláírás: (balról-jobbra) Nagy Zsolt István, marketingvezető, Wienerberger-Tondach; Lampert Zsolt, díjazott tetőfedő; Sándor Mátyás, ÉMSZ elnök
6; ELISMERŐ OKLEVÉL- magastetők kategória
Sály József - családi ház - DUNAFÖLDVÁR


Felhasznált Tondach tetőcserép: Hódfarkú tetőcserép, FusionProtect piros színben
Felhasznált tetőfólia:TONDACH Tuning FOL K páraáteresztő tetőfólia
A Tondach 2017-es Tetőfedő Rangadó Pályázatán Húzott cserép kategóriában a harmadik helyezett lett.
A dunaföldvári családi ház festői környezetben a Duna partján épült új építésű lakóépület. A választott tetőcserép Hódfarkú félköríves vágású FusionProtect piros színben, jelentősen emeli az épület esztétikai értékét. Egyszerűen szép, modern és mégis hagyománytisztelő. Környezetébe teljesen beleilleszkedi és mégis kiemelkedik belőle eleganciájával.

Képaláírás: (balról-jobbra) Nagy Zsolt István, marketingvezető, Wienerberger-Tondach; Sály József, díjazott tetőfedő; Sándor Mátyás, ÉMSZ elnök
7; ELISMERŐ OKLEVÉL- magastetők kategória
Tóth Árpád - szálloda - BALATONFENYVES


Felhasznált Tondach tetőcserép: Kékes íves vágású, natúr felületképzéssel, téglavörös színben

Az apartmanház esztétikus, modern megjelenését jelentősen emeli a választott Kékes tetőcserép, és a műszaki megoldások bizonyítják a tetőfedő szakmai tudását.

Képaláírás: (balról-jobbra) Nagy Zsolt István, marketingvezető, Wienerberger-Tondach; Tóth Árpád, díjazott tetőfedő; Sándor Mátyás, ÉMSZ elnök
8; ÉMSZ ELNÖKI OKLEVÉL- magastetők kategória
Illésiné Szalai Judit - családiház - Doba


Felhasznált Tondach tetőcserép: Hódfarkú tetőcserép, FusionProtect antracit színben

A hagyományos magyar tornácos parasztház típus tökéletes megjelenése, melyhez a választott Hódfarkú cserép antracit színben egy modern megjelenést biztosít. A tetőfedő szakmai tudását a részlet megoldások és az ökörszemablakok tetőfedése bizonyítja.

Képaláírás: (balról-jobbra) Illésiné Szalai Judit, díjazott pályázó; Sándor Mátyás, ÉMSZ elnök; Nagy Zsolt István, marketingvezető, Wienerberger-Tondach
További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2018.05.23.
Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Hódfarkú 3/4-es taréjcserép

Hódfarkú 3/4-es taréjcserép

A 3 4-es taréjcserép biztosítja a tetőfedés szép és egyenletes ...

Hódfarkú ívesvágású 18x38 ...

Hódfarkú ívesvágású 18x38 ...

A nagy hagyománnyal rendelkező Tondach Hódfarkú kerámia tetőcserép ...

Tondach Pilis egyenesvágású ...

Tondach Pilis egyenesvágású ...

Pilis egyenesvágású tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az ...

Tondach Twiston 9 FusionProtect ...

Tondach Twiston 9 FusionProtect ...

A harmóniát sugárzó Tondach Twiston 9 (Twist) XXL cseréppel fedett ...

Tondach Pilis ívesvágású ...

Tondach Pilis ívesvágású ...

Pilis egyenesvágású tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az ...

Tondach TUNING FOL MONO DT

Tondach TUNING FOL MONO DT

A FOL MONO DT egy 2 ragasztócsíkkal ellátott páraáteresztő ...

Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information