Lindab




Háromszintes irodával ellátott csarnok!

Modern és energiatakarékos csarnok épült Szombathelyen!

Az impozáns csarnok tetőburkolásához 4000, illetve falburkolásához 2760 négyzetméter Lindab PIR szendvicspanelt használtak fel a kivitelező szakemberek. Ezek a panelek nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, hanem kiváló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkeznek, így hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez a téli és a nyári időszakban egyaránt. Az energiahatékonyság fontos szempont minden épület tervezése és megvalósítása esetén, így beruházások esetén érdemes figyelembe venni a beépítendő anyagokat ebből a szempontból is.




A tetők szelemenrendszere is a Lindab biatorbágyi telephelyén készült, kiváló svédacél alapanyagból. A projekt során több mint 4710 folyóméter hosszan biztosítottuk a megfelelő gerendákat a csarnok vázszerkezetéhez.

A megfelelő vízelvezetést a fehér színű Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer biztosítja. A Lindab ereszcsatorna kiváló választás kisebb családiházak és nagyobb épületek, így csarnokok kivitelezése során, ugyanis masszívan ellenáll a környezeti hatásnak téli és nyári időszakban egyaránt.



Az építéshez szükséges alapanyagokon túl...

A Lindab Kft. szakértő partnerei az építészeti dokumentáció és egyeztetett szerkezeti kialakítások alapján végzik el a vázszerkezet tervezését, beleértve az engedélyes statikai dokumentációt, az alapozás tervezéséhez szükséges reakció terheket, az alapszerelvény elhelyezési tervét, a lehorgonyzó szelvények rajzait, a jóváhagyási tartószerkezeti terveket, valamint a kiviteli szintű vázszerkezeti terveket és a csomópontok CAD-rajzait.

A komplett csarnok megrendelése esetén az említett munkarészeket az ár már magában foglalja, biztosítva ezzel a teljes körű szolgáltatást ügyfelek részére. A Lindab Kft. elkötelezett a minőségi tervezés mellett, és szakértelmével hozzájárul ahhoz, hogy a csarnokok magas színvonalon épüljenek fel, megfelelve a legkorszerűbb tervezési és biztonsági követelményeknek.


   



Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2024.01.29.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information