Lindab Carport megoldások
2024.06.27.

A Lindab Kft. több mint 30 éve meghatározó szereplője a magyar építőiparnak. Számos sikeres építőipari projektben vettünk részt, biztosítva a kiváló minőségű alapanyagokat és szakmai támogatást. Magyarországon gyártjuk a Lindab Carport fedett kocsibeállónk szerkezeti elemeit, garantálva a tartósságot és megbízhatóságot.

Válassza a Lindab Carport megoldásait, hogy autói biztonságban legyenek az időjárás és a környezet viszontagságaitól, miközben költséghatékony és professzionális megoldást nyújtanak!


Praktikum és Elegancia: Miért éri meg Lindab Carportot telepíteni?
Ergonomikus kialakítás — Kényelmes parkolás és ki-beszállás
Az általunk kínált parkolóhelyek ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes parkolást és a könnyű ki-beszállást. A tágas hely lehetővé teszi, hogy az autó ajtóját teljesen kinyithassa, így gyerekülések behelyezése vagy idősek számára a ki-beszállás is egyszerűvé válik.
Az esztétikus és egyszerű talajrögzítés minimalizálja a botlásveszélyt, míg a megfelelő magasság nagyobb járművek számára is ideális, így minden autótípus kényelmesen elfér.

Kedvező ár
Cégünk elkötelezett amellett, hogy versenyképes áron kínálja szolgáltatásait. Ügyfeleink számára kedvező áron biztosítjuk a minőségi parkolóhelyeket, melyek ár-érték arányban kiemelkednek a piacon.

Kérjen ajánlatot


Esztétikus kialakítás, tartós megoldás

A parkolóhelyek esztétikus kialakítása és tartós megoldásai biztosítják a hosszú távú elégedettséget. Az egyszerű alapozás gyors telepítést tesz lehetővé, minimális kosszal és felfordulással a szerelés során. A tartós rögzítés és fedés esztétikus megjelenéssel párosul. Autóját hatékonyan megvédi az időjárás viszontagságaitól.

Minőségi alapanyagok

A Lindab egyik alappilére a minőség! Csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, hogy biztosítsuk parkolóhelyeink hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A Lindab parkolóhelyek így ellenállnak a mindennapi használatnak és a környezeti hatásoknak.

Rugalmas megoldás, egyedi igények szerint kialakítható

Parkolóhelyeink rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényeik szerint alakítsák ki a számukra megfelelő parkolóhelyeket. Modulrendszerünkkel hatékonyan teljesíthetjük ezt, lehetőség van akár utólagos bővítésre is, csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy a legjobb megoldást kínáljuk.


Milyen kialakítású Lindab Carportok elérhetők?

Fedezze fel a különböző Lindab Carport kivitelek széles választékát, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Legyen szó egy vagy kétoszlopos kialakításról, napelemmel felszerelt vagy anélküli változatról, kínálatunkban biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő fedett kocsibeálló típust.

Autóbeállók moduláris felépítése lehetővé teszi a könnyű és gyors építést, továbbá az utólagos bővítést is, így mindig rugalmasan alakítható a parkolási kapacitás növekedésével.

Kérjen ajánlatot

Lindab Carport választható típusai

  • Kétoszlopos (LCP2) vagy egyoszlopos (LCP1) tartószerkezet
  • Egyes (3 autó/modul) vagy Dupla (6 autó/modul) kialakítás
  • Napelemmel vagy Napelem nélkül

A stílusosan és komfortosan kialakított Lindab parkolóhelyek hosszú távú megoldást biztosítanak cégek iroda és telephelyi parkolóinak, autókereskedések, szállodák és kiskereskedelmi áruházak parkolóinak stabil és tartós fedésére.

A Lindab Carport rendszer rugalmasan kialakítható és akár utólag is bármikor bővíthető!


Lindab Carport LCP2 -Kétoszlopos tartószerkezet

Kétoszlopos parkolóhelyeink stabil és tartós megoldást nyújtanak, melyek széles körben alkalmazhatók. Ezek a kialakítású modelljeink ideálisak azok számára, akik megbízható és erős szerkezetű fedett autóparkolót keresnek. Akár nagyobb parlolóterület fedésére is alkalmas masszív szerkezet. Kiváló választás irodák, hotelek, kereskedelmi egységek, vállalati telephelyek autóflottáinak időjárás elleni védelmére.

Trapézlemezzel fedett Carport

ÁR: 380 000 Ft+ÁFA/parkolóhely* -től. Antikondenzációs réteggel ellátott trapézlemezzel, napelemek nélkül. Az ár magában foglalja a teljes horganyzott szerkezetet, csomóponti acélszerelvényekkel együtt. Kivitelezési igény esetén egyedi árajánlatot adunk.

Kérjen ajánlatot
Napelemes Carport

ÁR: 880 000 Ft+ÁFA/parkolóhely* -től. Napelemekkel, trapézlemez nélkül. Az ár magában foglalja a teljes szerkezetet, csomóponti acélszerelvényekkel együtt. Kivitelezés kérése esetén egyedi árajánlatot adunk.

Kérjen ajánlatot
Trapézlemezzel és napelemmel ellátott Carport

ÁR: 970 000 Ft+ÁFA/parkolóhely* -től. Antikondenzációs réteggel ellátott trapézlemezzel, napelemmel. Az ár magában foglalja a teljes horganyzott szerkezetet, csomóponti acélszerelvényekkel együtt. Kivitelezési igény esetén egyedi árajánlatot adunk.

Kérjen ajánlatot


Lindab Carport LCP1 - Egyoszlopos tartószerkezet

Egyoszlopos parkolóhelyeink modernebb és letisztultabb megjelenést biztosítanak. Ezen vázszerkezetű fedett parkolóink komplexebb alapozást igényelnek ugyan, de az esztétikai előnyei miatt kiváló választás azok számára akik az épülethez igazítva még stílusosabb megjelenést preferálnak.

Trapézlemezzel fedett Carport

ÁR: 525 000 Ft+ÁFA/parkolóhely* -től. Antikondenzációs réteggel ellátott trapézlemezzel, napelemek nélkül. Az ár magában foglalja a teljes horganyzott szerkezetet, csomóponti acélszerelvényekkel együtt. Kivitelezési igény esetén egyedi árajánlatot adunk.

Kérjen ajánlatot
Napelemes Carport

ÁR: 1 025 000 Ft+ÁFA/parkolóhely* -től. Napelemekkel, trapézlemez nélkül. Az ár magában foglalja a teljes szerkezetet, csomóponti acélszerelvényekkel együtt. Kivitelezés kérése esetén egyedi árajánlatot adunk.

Kérjen ajánlatot
Trapézlemezzel és napelemmel ellátott Carport

ÁR: 1 115 000 Ft+ÁFA/parkolóhely* -től. Antikondenzációs réteggel ellátott trapézlemezzel, napelemmel. Az ár magában foglalja a teljes horganyzott szerkezetet, csomóponti acélszerelvényekkel együtt. Kivitelezési igény esetén egyedi árajánlatot adunk.

Kérjen ajánlatot



Miből áll az autóbeálló rendszerünk?

Gyártástechnológia

Cégünk hideg hengerlés technológiával gyárt Z/C/U/Szigma gerendákat S350GD+Z275 (EN 10326) alapanyagból. A gyors és hatékony gyártás a 72 méter hosszú, korunk egyik legmodernebb automata gépsorán törénik.

Szerkezeti elemei

A Lindab Construline Z/C/U/Szigma profiljai a hidegen alakított termékek piacának alapvető elemei, melyek ideálisak másodlagos tartószerkezeti rendszerekhez, például szelemenekhez. A Lindab fejlesztései azonban lehetővé teszik, hogy ezek a profilok fő tartószerkezeti alkalmazásokhoz is használhatók legyenek.



Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal

Területi képviselőink az ország minden pontján rendelkezésre állnak, és készséggel nyújtanak szakmai támogatást. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Területi képviselőink elérhetőségei

Kérjen ajánlatot
*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A feltüntetett árak egy 11 parkolóhely lefedését biztosító 3 darab egyes modul folytatólagos elhelyezése alapján készültek. A legkisebb modul 5 parkolóhely lefedését biztosítja, ennél kevesebb parkolóhely esetén kérjen egyedi ajánlatot! Részletes tájékoztatásért és árajánlatért kérjük, keresse kollégáinkat!

Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2024.06.27.
Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information