Bramac

MÉG LEHET JELENTKEZNI A 2020-AS BMI AKADÉMIA KÉPZÉSEIRE



Még van lehetőségük jelentkezni a BMI Akadémia képzéseire azoknak a szakembereknek, akik az új évet az ismereteik bővítésével kezdenék, és szeretnének naprakészek maradni a BMI Bramac termékfejlesztéseivel és új technológiáival kapcsolatban.


Az egynapos képzések során nem csak a márka innovatív termékeivel ismerkedhetnek meg, de többek között gyakorlati tudást szerezhetnek a rendszerelemek beépítéséhez, és elsajátíthatják a BMI Bramac 7 fok tetőrendszer alkalmazását is. Utóbbi képzési esetében megszerezhető a rendszer beépítéséhez szükséges tanúsítvány is, mellyel az építtetők részére a 15 éves rendszergarancia igénybe vehető.

Akik a lapostetős fedések és a vízszigetelés területén belül is tovább mélyítenék tudásukat, azoknak a BMI Villas képzések korlátozott számban elérhető helyeire is érdemes időben regisztrálni.

Jelentkezés

A képzésekre kizárólag az online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni a szükséges adatok megadásával és a képzési nap kiválasztásával. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják. Teltház esetén az adott képzési napot törlik az online jelentkezési felületről.

A jelentkezés a nagy érdeklődésre való tekintettel csak a képzési díj befizetésével érvényes!

A képzésekkel kapcsolatos minden tudnivaló megtalálható az alábbi linken megtekinthető részletes képzési programban.

A BMI Bramac képzésekre ide kattintva tud jelentkezni
A BMI Villas képzésekre ide kattintva tud jelentkezni


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2020.01.15.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information