Bramac

Lapozzon bele a BMI Bramac megújult termékkatalógusába!

Ismerkedjen meg a BMI felfrissített portfóliójával az új kiadvány lapjain! A katalógusban a legújabb (Kata megj. - nem minden esetben a legfrissebb referenciafotók) referenciafotók segítik a választást és a BMI Bramac termékek mellett ezúttal már BMI Villas lapostetős megoldásai is bemutatkoznak.


Tetőre szabott megoldások

A BMI kompromisszum nélküli minőséget nyújt az építkezőknek és szakembereknek. Termékválasztékában mindenki megtalálhatja a megfelelő tetőmegoldásokat, hiszen szilárdsága ellenére a tető is lehet flexibilis, igény szerint alakítható. A BMI Bramac ezért négy kategóriában (Prémium, Standard, Basic és Individuál) kínál magas minőségű, esztétikus és időtálló beton- és kerámia cserép tetőfedési megoldásokat, melyekre kivétel nélkül 30 év új-érték garanciát vállal, és igény szerint extra szolgáltatásokat, tanácsadást kapcsol.




Szépség & csúcstechnológia

Válasszon a modern és letisztult, vagy épp romantikus, délvidéki stílusú tetőcserepek közül, és élvezze a BMI Group legmodernebb technológiája jelentette előnyöket! Többé nem kell döntenie a betoncserép ellenállósága és a kerámiacserepekre jellemző vonzó, fényes felülete között, ugyanis a Prémium kategória új sztárjai, a csillogó Tegalit, Platinum és Római Star tetőcserepek egy termékben egyesítik ezeket az előnyöket. A sötét színű Star tetőcserepek mellett a kategória további kedvencei, a Tectura Thermo Protector Duna Thermo Protector, melyek szintén kiváló hővisszaverő tulajdonságokkal rendelkeznek: a BMI Bramac innovációja, a Thermo Protector felület visszaveri a Nap azon sugarainak nagy részét, amelyektől felmelegedne a tető, így nyáron akár 5-10 fokkal is csökkenti a hőmérsékletet a tetőtérben.




A Standard modellek kínálatában ma már olyan megoldásokat találhatunk, amelyek a közelmúltban még csak az abszolút csúcskategória kiváltságai voltak, mint például az időjárás viszontagságaival szemben különösen ellenálló felülettel ellátott Protector tetőcserepek.

Egy tető mindig hosszú távú befektetés, így az időtállóság alapvető elvárás, bármilyen kategóriájú tetőcserepekre essen is a választás. A Basic betoncserepekkel azok is megtalálják a számításukat, akik gazdaságos megoldásokat keresnek, de a termékek minősége terén nem szeretnének kompromisszumokat kötni. Az új épületeken és felújított tetőkön egyaránt kiválóan mutató Merito tetőcserepeket kedvező ára, kiemelkedő szilárdsága és íves formái tesznek népszerűvé.

Az Individuál és kerámia tetőcserepekkel a kreativitásának pedig csak a fantázia szabhat határt: a BMI Bramac egyedi megoldásaival pontosan olyan tetőt építhet, amilyenre vágyik: a BMI egyedi igényeire szabva tervezi meg otthona tetőrendszerét, az olyan kihívásokra is választ adva, mint a 7-15° közötti hajlásszög.

A katalógusban megismerheti a BMI Bramac °Cool, Solar és Therm hőszigetelő rendszerének felépítését és megtudhatja, hogyan spórolhat a fűtési és hűtési költségeken.

Bemutatkozik a BMI Villas, mely a lapostetős rendszerek és a vízszigetelés szakértője




A BMI Villas portfóliójában egyaránt megtalálhatók a bitumenes lemezek, a műanyag szigetelések, a bitumenes zsindelyfedések, valamint a lapostetős és alépítményi vízszigeteléshez szükséges minden termék. A sokoldalú és könnyen beépíthető megoldásokkal az eddig kihasználatlan tetőfelületeket élettérré alakíthatja, hiszen a lapostetők szolgálhatnak akár hangulatos tetőteraszként baráti és családi összejövetelek helyszíneként, segíthetik a kikapcsolódást, zöldtetőnkön pihenhetünk vagy akár kertészkedhetünk is, egy nagyobb tetőterasz pedig még sportolásra is alkalmas lehet.


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2020.05.14.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information