Bramac Kreditpontos konferencián a Bramac - úton a per- és hibamentes építés felé



Melyek azok a szakmai hibák, amik miatt a tervezőket, kivitelezőket a legtöbbször marasztalják el? Hogyan lehet ezeket kivédeni? Fontos, a megrendelők pénztárcáját is érintő kérdésekre kaphatnak választ a résztvevő építészek az Ázás, fázás- ráfázás? c. MÉK által akkreditált képzésen. A leggyakoribb vízszigetelési, tető- és hőszigetelési hibákról Dr. Perényi László, a PTE-PMMIK Épületszerkezettan Tanszék docense és Dr. Tóth Elek, a BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék címzetes tanára tartanak előadást.


A szakemberek esettanulmányait többek között a Bramac és az Icopal alkalmazás technikusai egészítik ki termék specifikus hibákkal, ökölszabályokkal, jó megoldásokkal. A konferenciasorozatban résztvevő Bramac a tetőfedés hibás kialakítása, illetve a nem megfelelő alátéthéjazat és hajlásszög kialakítása kapcsán mutatja be termékmegoldásait, míg az Icopal szakembere a szigetelésből, illetve a rossz anyagválasztásból eredő hibákra reflektál.

2017. október 12. és november 15. között négy vidéki és egy budapesti helyszínen zajlik a konferencia, amely részvételi díj befizetésével látogatható. Két vidéki kamara, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei, valamint a Bács-Kiskun Megyei Építész Kamara tagjai ingyenesen vehetnek részt a nyíregyházi, illetve kecskeméti helyszíneken.

További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2017.10.11.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information