tondach

Itt az idő, hogy a dizájn a tetőn is megjelenjen! - Új design kerámia tetőcserép a Tondach termék választékában!



Mindössze 14 hónap alatt az ötlettől a gyártásig: ez az új Tondach V11 dizájn tetőcserép: A Studio F. A. Porsche által tervezett új Tondach V11 dizájn tetőcserepet 2020 októberében mutatták be Bécsben.


A formatervezés iránti szenvedély, komoly műszaki szaktudás és rengeteg kreatív ötlet: ezek a sikeres termékfejlesztés összetevői. A tökéletes termék fejlesztéséhez természetesen az összes műszaki paraméternek összhangban kell lennie a kívánt dizájnnal. E tökéletes harmónia megteremtéséhez a Wienerberger - története során először - külső tervezőkkel dolgozott együtt. Ennek eredményeképpen született meg a tetődizájn tetőfokának számító V11 tetőcserép!

A V11 igazi dizájntermék olyan építészeti elem, amely elegánsan, de nem hivalkodóan illeszkedik az épület megjelenéséhez. Legfontosabb formatervezési jegye az egyedülálló "V-forma". A nevében megjelenő 11-es szám pedig azt jelzi, hogy egy m2 tetőfelület lefedéséhez mennyi tetőcserépre van szükség. A V11 tetőcseréppel teljesen újfajta, páratlan dizájn jött létre a tetőn. Az új termék a napjainkban divatos szürke színárnyalatokban, FusionProtect felületkezeléssel, antracit, bazalt és titán színekben elérhető.

A Tondach V11 műszaki adatai:

Minimális tetőhajlásszög:



További információk a termékről:

LINK A TERMÉKOLDALRA

Kérjük, tekintse meg a V11-ről készült videónkat is:



VIDEÓ LINKJE


További információk:

WIENERBERGER Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2021.02.12.

Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information