Bramac Bramac Aerlox, a 30%-kal könnyebb betoncserép - Erősebb keretszerkezet, vékonyabb test, a hagyományos betoncserepekkel megegyező szilárdság

Azoknak, akik "könnyű megoldást" keresnek a hazai tetőfedőanyag piacán, a Bramac Aerlox Classic a legjobb választás. Az alacsonyabb súly lehetővé teszi, hogy pl. a felújításra szoruló, kisebb teherbírású szerkezetek esetében is használhassuk a számos előnyös tulajdonsággal bíró betoncserepeket, a könnyebb termékkel pedig a munkavégzés is sokkal könnyebbé válik.


A Bramac Aerlox Classic egy új fejlesztésű geometria erős keretszerkezettel, vékony, 7-8 milliméteres testtel, valamint könnyű adalékanyagokkal. Ennek a speciális anyagszerkezetnek köszönhetően a végtermék 30%-kal könnyebb, mint a hagyományos betoncserepek, darabja 3 kg alatt marad, mely 25 fok feletti tetőhajlásszög esetén 30kg/m2 alatti terhelést garantál. Az egyedülálló szendvicstechnológiával készült betoncserép a gyártástechnológia csúcsát jelenti, kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít mind a szennyeződésekkel, mind az időjárással szemben.

Az Aerlox Classic betoncserepek a Bramac forradalmi, Protector Plus technológiájával készültek, mely újítás lényege az, hogy egyesíti a nagyobb szemcseszerkezet miatti szilárdságot a finomabb szemcseszerkezet nyújtotta felületi simasággal. Mivel a két réteg nyers állapotban kapcsolódik egymáshoz, azok teljesen egybekötnek, a rétegek fizikai tulajdonságai, élettartama azonossá válik. Ez az egységesen viselkedő anyagminőség a hosszú távú tartósság valódi alapja.
További információk:

A Bramac Kft. www.bramac.huBramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac Termék- és árkatalógusBramac KiadványokBramac Mobil AppBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hirdetés

Bramac hírek:


Bramac - Új tetőt kapott a szegedi óvoda a Bramac támogatásával
Új tetőt kapott a szegedi óvoda a Bramac támogatásával 2018.12.06.
A Bramac már a 2000-es évek eleje óta vesz részt a Várépítő pályázaton, ahol a felajánló cégek építőanyagokkal járulnak hozzá gyermekintézmények és műemlékek beruházásaihoz. Az idei évben a Bramac többek között a szegedi Béke Telepi Óvoda felújításához is hozzájárult. Bramac Reviva Novo termékek felhasználásával és az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének segítségével még a rossz idő beállta előtt elkészült az új tető, megelőzve a beázásokat és az épület ebből következő állagromlását.

Bramac - Bramac és Icopal: kedvez­mények pincétől a padlásig
Bramac és Icopal: kedvez­mények pincétől a padlásig 2018.11.13.
Új fejezet nyílt a Bramac és az Icopal életében. A két vállalat immáron közösen, a közel 150 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező BMI Group részeként nyújt minőségi megoldásokat a pincétől a padlásig.

Bramac - Tetőtrendek és tervezési útmutató – új segédletek szakembereknek a Bramactól
Tetőtrendek és tervezési útmutató – új segédletek szakembereknek a Bramactól 2018.10.09.
Megjelent a Bramac Építész kiadványa, melyben naprakész és hasznos szakmai információk olvashatók a tetők világából. A kiadványban felsorakoztatták a magas- és lapostetős trendeket és azok kivitelezési megoldásait, így támogatva a magas színvonalú projektek megvalósítását. Emellett elkészült a Bramac Tervezési útmutató frissített változata is, mely kibővített szakmai tartalommal segíti a tervezők és a kivitelezők munkáját.

Bramac - Hogyan lesz egy tetőtér Cool? Megmutatjuk!
Hogyan lesz egy tetőtér Cool? Megmutatjuk! 2018.08.06.
Ugye melegséggel tölt el a gondolat, hogy tetőteredben ezentúl mindig tavasz lehet? A Construma díjas Bramac °Cool Tetőrendszerrel a tető alatti üres tér klímája könnyedén optimalizálható. Ismerd meg a Cool csomagokat legújabb animációnk segítségével!

Bramac - Bramac Aerlox, a 30%-kal könnyebb betoncserép - Erősebb keretszerkezet, vékonyabb test, a hagyományos betoncserepekkel megegyező szilárdság
Bramac Aerlox, a 30%-kal könnyebb betoncserép - Erősebb keretszerkezet, vékonyabb test, a hagyományos betoncserepekkel megegyező szilárdság 2018.07.17.
Azoknak, akik "könnyű megoldást" keresnek a hazai tetőfedőanyag piacán, a Bramac Aerlox Classic a legjobb választás.

Bramac - Újdonság a Bramac-tól: itt a könnyített beton tetőcserép
Újdonság a Bramac-tól: itt a könnyített beton tetőcserép 2018.05.09.
Idén tavasztól kapható a Bramac Aerlox Classic könnyített beton tetőcserép, amely a szokványos beton tetőcserepek súlyának csupán 2/3-át nyomja, vagyis darabonként csak 2,9 kg (ezzel a LEGkönnyebb Magyarországon kapható betoncserép), így a kevéssé terhelhető tetőszerkezetek felújításához kifejezetten ideális. Emellett pedig kiemelkedően hosszantartó védelmet nyújt a szennyeződésekkel és az időjárási hatásokkal szemben, miközben sima és fényes felülete megnyerő külsővel párosul. Az Aerlox Classic antracit és rubinvörös színben is kapható.

Bramac - Bramac Akció
Bramac Akció 2018.04.06.
Válogasson kedvezményes árú tetőcserepeink széles kínálatából!

Az akció 2018. április 3-tól május 25-ig érvényes!

Bramac - Hazai Termék védjegyet kapott az Icopal
Hazai Termék védjegyet kapott az Icopal 2018.03.13.
A Braas Monier és az Icopal fúziójával létrejött BMI Group, a tetőfedő és vízszigetelő rendszerek európai piacvezető vállalataként nemcsak a magastetők terén, de az alépítményi és lapostető szegmensben is egyre több eredményt ért el innovatív és minőségi termékeivel. Legújabb sikerként az Icopal Kft. több oxidált bitumenes lemez és SBS modifikált bitumenes lemez termékét is Hazai Termék tanúsítvánnyal ismerték el.

Bramac - Tetőfedő Szakmai képzés a Bramactól
Tetőfedő Szakmai képzés a Bramactól 2018.01.11.
2018-ban is várja tetőfedők jelentkezését az egy- és kétnapos Tetőfedő Szakmai képzéseire Veszprémben a Bramac Kft., ahol a nemzetközi tető piac legfrissebb újításai mellett megismerhetjük a BMI csoport professzionális szolgáltatásait, továbbá elméleti és gyakorlati oktatáson vehetünk részt Viniczai Róbert alkalmazástechnikai vezetővel.

Bramac - Így használják a Bramac Napelem Rendszerei a Nap erejét
Így használják a Bramac Napelem Rendszerei a Nap erejét 2017.12.08.
A Bramac Napelem Rendszerei a Nap erejét használva állítanak elő energiát, amely egy családi ház szükségleteit is képes fedezni, hiszen véges energiakészleteink arra figyelmeztetnek, hogy egyre sürgősebbé váltak a megújuló energiák hasznosítása. Például mindössze 8 m2 Bramac Tetősík Napkollektor1 a meleg víz akár 75%-át is fedezni tudja, valamint 442 m3 földgázt takaríthat meg. 25 éves, minimális élettartamot figyelembe véve ez akár 11 050 m3 is lehet. A Bramac saját fejlesztésű tetősíkba illeszthető napkollektorai és napelemei esztétikailag, energetikailag és funkcionálisan is egy egységet alkotnak a házzal és a tetővel. Ha pedig tető-hőszigeteléssel és Thermo Protector hővisszaverő tetőcseréppel egészítjük ki a tetőt, további hőt és energiát tudunk megtakarítani. Ezen kívül további megoldást jelenthet olyan tetőrendszerek használata, amelyek jelentős energia- és anyagi megtakarítást biztosítanak télen-nyáron egyaránt, mint például a Bramac Construma Nagydíjas °Cool Tetőrendszere, amely a téli fűtésszámla 48, a nyári klímahasználat 80 százalékát teheti feleslegessé.

Bramac - Hogyan szolgáljuk ki a magánépíttetők igényeit?
Hogyan szolgáljuk ki a magánépíttetők igényeit? 2017.11.14.
Az utóbbi 2-3 évben már elindult egy növekedési tendencia a magánépítkezések területén. Ez a trend egyidőben újfajta igényeket teremt és egyedi megoldásokat vár el a piactól. Ezért is fektet mindenki nagy hangsúlyt az innovációra, amely nem lehet más, mint a piaci igényeknek való megfelelés, amelynek pozitív hozadéka a fogyasztón csapódik le. Új igényként jelentkezett, hogy a magánszemélyek körében is egyre trendibb tetőtérben élni, a Bramac idei innovációja, a 2017-es Construma Nagydíjas °Cool Tetőrendszere pedig ezt az igényt szolgálja ki. A hővisszaverő tetőcserepek mellett szakszerű átszellőzéssel és a tetőrendszer további elemeivel bizonyítottan 48 százalékkal is képes csökkenteni egy átlagos ház téli fűtésszámláját, nyáron pedig 11 °C-kal csökkenhet egy tetőtér hőmérséklete a legnagyobb nyári kánikulában is, ami a klímahasználat 80 százalékát is feleslegessé teheti.

Bramac - Kreditpontos konferencián a Bramac - úton a per- és hibamentes építés felé
Kreditpontos konferencián a Bramac - úton a per- és hibamentes építés felé 2017.10.11.
Melyek azok a szakmai hibák, amik miatt a tervezőket, kivitelezőket a legtöbbször marasztalják el? Hogyan lehet ezeket kivédeni? Fontos, a megrendelők pénztárcáját is érintő kérdésekre kaphatnak választ a résztvevő építészek az Ázás, fázás- ráfázás? c. MÉK által akkreditált képzésen. A leggyakoribb vízszigetelési, tető- és hőszigetelési hibákról Dr. Perényi László, a PTE-PMMIK Épületszerkezettan Tanszék docense és Dr. Tóth Elek, a BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék címzetes tanára tartanak előadást.

Bramac - Bramac Akció
Bramac Akció 2017.06.22.
Cool kedvezmények

Akár kánikulát hoz a nyár, akár heves esőzéseket, akár viharos szelet, Bramac tető alatt nem érheti meglepetés. Most akár 45,6% kedvezménnyel is vásárolhat!

Bramac - Bramac Akció
Bramac Akció 2017.04.03.
Válogasson a kedvezményes árú tetőcserepeink széles kínálatából, nem csak a Construma ideje alatt!

Bramac - Október 28-án zárul a jelentkezés a Bramac Tetőfedő Bajnokság Pályázatra
Október 28-án zárul a jelentkezés a Bramac Tetőfedő Bajnokság Pályázatra 2016.10.11.
A pályázat célja: megismerni olyan szakszerűen kivitelezett, esztétikus, Bramac tetőcseréppel és tartozékelemekkel fedett épületeket, amelyek tovább növelik a szakma és a vállalat jó hírnevét.

Régebbi hírek:
Bramac - Őszi akció!

Őszi akció!

2016.09.05.


Bramac - Sufnituning a házépítésben

Sufnituning a házépítésben

2016.04.21.


Bramac - Ismerjük a jó akció titkát!

Ismerjük a jó akció titkát!

2016.04.13.


Bramac - Esztétikum kontra funkcionalitás a tetőfedésben - tényleg választani kell?

Esztétikum kontra funkcionalitás a tetőfedésben - tényleg ...

2016.03.31.


Bramac - Akció

Akció

2015.11.12.


Bramac - Őszi akció

Őszi akció

2015.09.10.


Bramac - Nyári Akció!

Nyári Akció!

2015.06.04.


Bramac - A legfrissebb Bramac Tetőtervező add-on elérhető oldalunkon

A legfrissebb Bramac Tetőtervező add-on elérhető oldalunkon

2015.04.23.


Bramac - Bramac Construma Akció

Bramac Construma Akció

2015.04.09.


Bramac - Bramac Akció

Bramac Akció

2015.01.22.


Bramac - Bramac Akció

Bramac Akció

2014.11.05.


Bramac - XVII. Bramac Tetőfedő Bajnokság Pályázat

XVII. Bramac Tetőfedő Bajnokság Pályázat

2014.09.12.


Bramac - Bramac Akció

Bramac Akció

2014.09.04.


Bramac - Bramac Akció

Bramac Akció

2014.06.12.


Bramac - Megjelent a Bramac tetőcserepező legújabb verziója!

Megjelent a Bramac tetőcserepező legújabb verziója!

2014.06.02.


Bramac - Tökéletes tető, egy kis segítséggel

Tökéletes tető, egy kis segítséggel

2014.03.18.


Bramac - Ön tudatos építkező?

Ön tudatos építkező?

2014.02.18.


Bramac - Az Év Bramac Tetője pályázat

Az Év Bramac Tetője pályázat

2013.10.01.


Bramac - Energiatakarékos megoldások a Bramac kínálatában

Energiatakarékos megoldások a Bramac kínálatában

2013.04.04.


Bramac - Cserépfedésből 7 fokos tetőt?

Cserépfedésből 7 fokos tetőt?

2013.04.04.


Bramac - Bramac =<br>
A megfizethető minőségi tetőrendszer

Bramac =
A megfizethető minőségi tetőrendszer


2012.09.12.


Bramac - A Bramac az idei nyárra három újdonsággal is készült a Tervező, Tetőfedő szakemberek részére

A Bramac az idei nyárra három újdonsággal is készült a Tervező, ...

2012.08.03.


Bramac - Megjelent az ArchiCAD16 programhoz frissített <br>Bramac Tetőtervező megoldás

Megjelent az ArchiCAD16 programhoz frissített
Bramac ...


2012.07.30.


Bramac - A Bramac-nál az idei évben sem maradt el a legjobb Tetőfedők jutalmazása

A Bramac-nál az idei évben sem maradt el a legjobb Tetőfedők ...

2012.06.25.


Bramac - Új Bramac Tetőtervező ArchiCAD 15-höz

Új Bramac Tetőtervező ArchiCAD 15-höz

2012.05.10.


Bramac - MEGÉRI lecsapni a Bramac tető fedőkre!

MEGÉRI lecsapni a Bramac tető fedőkre!

2012.03.26.


Bramac - A tető- hőszigetelés piacára lép a Bramac

A tető- hőszigetelés piacára lép a Bramac

2012.01.24.


Bramac - Bramac Tetőfedő Képzés 2012.

Bramac Tetőfedő Képzés 2012.

2011.12.12.


Bramac -

"Bramac Tetőfedő Bajnokság" pályázat

2011.08.08.


Bramac - Erős. Gyönyörű. Legyőzhetetlen. A Bramac Montero megérkezett.

Erős. Gyönyörű. Legyőzhetetlen. A Bramac Montero megérkezett.

2011.03.31.


Bramac - Új időszámítás a Bramac tetőcserepek felületi megjelenésében

Új időszámítás a Bramac tetőcserepek felületi megjelenésében

2011.03.31.