Bramac

Bővítse tudását a BMI Akadémián!

2021-ben online formában várja az érdeklődő tetőfedő szakembereket a BMI Akadémia. A képzés videós formátumban, gyakorlati bemutatókon keresztül zajlik, melyeket egy rövid, ingyenes regisztrációt követően lehet elérni a bmiakademia.hu oldalon.




A világjárványra való tekintettel a BMI Akadémia átkerült az online térbe, ahol a gyakorlati bemutatókat elismert tetőfedő szakemberek és a BMI Bramac termékmenedzsere vezetik, részletes útmutatót nyújtva a résztvevők számára.

A BMI Bramac 13 darab gyakorlati bemutatója három blokkban érhető el. Az egyes blokkok témái a következők:

  1. Cseppentőlemez felszerelése, vápakialakítások, tetőfóliázás és szegtömítés
  2. Tetőlécezés, ereszcsatorna-beépítés, vápaelemek és fém falszegély, tetőkibúvó, bevilágító cserép, tetőjárda és biztonsági tetőhorog, sík cserepek
  3. Durovent rendszerek, rögzítések, viharállóság, napelem tartószerkezeti megoldások, hófogás, Wakaflex használata, élképzés kialakítása


Az oktatóvideók megtekintéséhez egy rövid regisztráció szükséges, a kérdőív kitöltését követően érhető el a jelszó, amivel minden videó elérhető. A videók megtekintése után lehetőség van teszt kitöltésére, mellyel tudásukat is felmérhetik, illetve a március 12-ig kitöltők garantált nyereményeket is kapnak, sőt a mindhárom blokkhoz tartozó tesztet kitöltők és legalább 30 darab helyes választ adók 1 db Milwaukee akkus ütvecsavarozót és 1 db Milwaukee akkus szögbelövőt is nyerhetnek.

A videókkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseiket a Facebook-oldalon az élő bejelentkezések alkalmával szakértők válaszolják meg. A következő élő bejelentkezés időpontja:

2021. március 11. 18:00

Az esemény ide kattintva érhető el.

A munkafolyamatokban segédkezett Hersics Balázs tetőfedő mester, Kotrics Gábor ácsmester, tetőfedő, Kövecses Tamás ács, tetőfedő és bádogos, illetve Viniczai Róbert, a BMI Bramac alkalmazástechnikai vezetője.

További kérdés esetén, illetve bővebb információkért látogasson el a https://bmiakademia.hu/ oldalra.



További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2021.03.10.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information