Bramac

Kristián Šnírer lett a BMI Magyarország új ügyvezetője

A tetőrendszerek piacán évtizedek óta meghatározó Bramac Kft. új vezető irányítása alatt kezdi meg a 2020-as évet.


A 17 éves iparági szakmai tapasztalattal rendelkező új igazgató a BMI Szlovákia ügyvezetői teendői mellett tavaly év végén vette át a BMI Bramac és a BMI Villas márkákat forgalmazó Bramac Kft. vezetését.

Kristián Šnírer kiemelte, a vállalatcsoport versenyelőnyét a folytonos innováció és a széles termék- és szolgáltatáskínálat jelenti: "A BMI Group egész Európában egyedülálló, hiszen kizárólag mi kínálunk átfogó megoldásokat valamennyi tetőszerkezetre - legyen az alacsony hajlásszögű tető, magas- vagy lapostetős rendszer." A régióra vonatkozó céljaikkal kapcsolatban hozzátette: "szeretnénk a csoportban rejlő lehetőségeket kihasználva növekedni, megerősítve a piacon betöltött pozíciónkat. A magyar építőipar a szabályozói környezet és a külső tényezők erős hatása miatt igen változékony, de fel vagyunk készülve az várható fordulatokra is."




További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2020.01.17.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information