Bramac

Kedvezményekkel indítja az őszt a BMI Magyarország

Aktívan telnek az elkövetkezendő hetek a BMI Magyarországnál: az őszt több akcióval nyitják, és emellett a kivitelező partnerek támogatásáról sem feledkeztek el.


Ősszel a levelek mellett a BMI Bramac tetőcserepek árai lehullottak: most akár 46% kedvezménnyel beszerezhetőek a legújabb Star tetőcserepek. A Római Star, Platinum Star és Tegalit Star betoncserepekkel a háztulajdonosoknak nem kell választaniuk a minőség és az esztétikus megjelenés között, hiszen a BMI Bramac egyesítette a finom megmunkálású, csillogó felületet és a betoncserepek jól ismert ellenállóságát. A csúcskategóriás tetőcserepekre kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemző extrém UV-terhelés esetén is, a sima felületen ugyanis kevésbé tudnak megtapadni a szennyeződések. Így a csillogó szépség mellé hosszan tartó védelem társul a Star technológiának köszönhetően, ezért a tetőre évek múlva is olyan jó lesz ránézni, mint az átadás napján.

A Star tetőcserepek 3 formában és 8 színben elérhetőek, így a szakemberek és tulajdonosok minden típusú és stílusú házhoz megtalálhatják azt a modellt, amellyel tökéletesen harmonikus tetőt alkothatnak. Az akció részleteit keresse a tobbmintcserep.hu weboldalon, vagy érdeklődjön róla a BMI Bramac Tanácsadóinál!




Nemcsak a magastetős anyagokra vonatkoznak az akciók, a BMI természetesen gondolt a lapostetős felújítás és vízszigetelés előtt állókra is. Érdemes most beszerezni a szükséges anyagokat akkor is, ha ilyen irányú terveink vannak, ugyanis szeptemberben a BMI Villas hazai gyártású modifikált és oxid lemezei is kedvezménnyel vásárolhatók meg a BMI Villas kereskedőpartnereinél.





Emellett mindkét márkánál fókuszban áll ősszel is a szakemberek támogatása: tetőfedő és kivitelező partnereiket a kedvezmények mellett projektre szabott egyedi ajánlatokkal, alkalmazástechnikai útmutatókkal, terméktámogatással és anyagjavaslatokkal segítik. A részletekért érdemes ellátogatni a https://kapcsolat.bramac.hu/kivitelezoi-ajanlatkeres oldalra, ahol megtalálhatók a kivitelezők munkáját segítő anyagok és leírások is.


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2020.09.09.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information