Austrotherm AUSTROTHERM anyagok az ARCHICAD-ben

Jó épületet csak akkor tudunk létrehozni, ha helyesen alakítjuk ki a határoló szerkezetek rétegrendjét. Ebben nyújt segítséget az Austrotherm rétegrend szerkesztő, amely egy egyedülálló fejlesztés, mert alkalmazásával a tervezők valódi réteges szerkezetekkel tudnak elindulni a tervezés során.
Az Austrotherm rétegrendszerkesztő kiegészíti az ArchiCAD-ben elérhető réteges szerkezeteket a hőszigetelőanyag gyártó által ajánlott megoldásokkal.





Hőszigetelőanyag-választás könnyedén

A rétegrendszerkesztő a megfelelő hőszigetelőanyag kiválasztásában nyújt segítséget, az egyes hőszigetelőanyagokról részletes alkalmazási- és termékinformációk hívhatók le. Hasznos segítség a bővítmény a hőszigetelőanyag vastagságok kiválasztásában (előzetes U érték kalkulációk inhomogén rétegrendek megadási lehetőségével). Műszaki adatokat tartalmazó általános építőanyag adatbázis is része a fejlesztésnek.

Az építész saját, egyedi rétegrendeket is definiálhat, amelyeket elmentve a későbbi munkája során fel tud használni.

A rendszer ArchiCAD 19, 20, 21 verziókkal működik, Windows és iOS operációs rendszereken egyaránt.


Hogyan érhető el?

Az AUSTROTHERM és a GRAPHISOFT szervezésében 2018. 03. 01-én megrendezésre kerülő Virtuál és Valóság - Korszerű építészeti tervezés konferencia résztvevőinek a regisztráció során átadjuk az Austrotherm Archicad bővítményt tartalmazó pendrvie-ot.
A bővítmény további verzióit, az aktuális frissítéseket a www.austrotherm.hu honlapon tudják a tervezők letölteni.
A frissítésekről a regisztrált felhaszálókat email-ben értesítjük.


A 2,5 kreditpontos konferenciára jelentkezni itt lehet.


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2018.02.13.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information