tondach A TONDACH® 100 új tetővel támogatja a balkáni árvízkárosultakat 
Az árvízkárosultak száma meghaladja a 3 milliót Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában. Több mint 100 éve nem voltak a térségben ilyen pusztító árvizek.

A helyzet az árvízzel érintett területeken csak lassan csillapodik a Balkánon, Bosznia és Szerbia egyes részein az újabb esőzések ismét nyugtalanságra adnak okot. Amit a zord időjárás biztosan maga mögött hagy: sár és tönkrement házak. Az EBRD szerint (Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank) a katasztrofális árvizek által okozott károk elérik a 3 milliárd Eurót.


Gyors segítség építőanyagok szállításával

A válságövezetekben lassan megkezdődhetnek az újjáépítési munkálatok. Leginkább Szerbia és Bosznia-Hercegovina egyes területeit sújtotta a katasztrófa. Annak érdekében, hogy az áldozatok feje fölé a lehető legrövidebb időn belül tető kerülhessen, a TONDACH Gleinstätten és a Wienerberger azonnal, díjmentesen bocsátott tetőcserepet és téglát az árvíz károsultjainak rendelkezésére."A szerencsétlenül járt emberek támogatása ezekben a régiókban most elsődleges feladat számunkra. Gyorsan gondoskodnunk kell arról, hogy az érintetteknek ismét tető legyen a fejük felett, és a szükséges infrastruktúra, óvodákkal, iskolákkal és kórházakkal helyreálljon. A számos segélyszervezet mellett lehetőségeinkhez mérten szeretnénk mi is részt vállalni a gyors újjáépítésben. Kereken 100 háztetővel fogjuk támogatni az árvíz áldozatait,“ - nyilatkozta Martin Olbrich és Marcus Pechlaner, a TONDACH Gleinstätten AG két igazgatósági tagja. A Wienerberger és a Pipelife is építőanyagokkal támogatja az árvíz áldozatait az érintett régiókban.

Megkezdődhet az újjáépítés

A TONDACH és a Wienerberger gyártó- ill. értékesítési telephelyekkel rendelkezik a katasztrófa sújtotta régiókban. A gyors segítség érdekében az érintettek közvetlenül léphetnek kapcsolatba a helyi segélyszervezetekkel. A tető-segélyszállítmányok koordinálása az alábbi helyi segélyszervezeteken keresztül történik.

Hovátország:
Hrvatski Crveni križ
Ulica Crvenog križa 14, P.P.93
HR-10001 Zágráb
Szerbia:
Hausing Centar
Jaše Prodanovi ća 16
RS-11000 Belgrád
Bosznia: 
Caritas Switzerland
Travnička 1
BiH-71000 Szarajevó


"Elképesztő mértékű katasztrófát okozott az árvíz. Számunkra ezért fontos, hogy az embereknek az érintett régiókban gyorsan és bürokráciamentesen segíthessünk. Az érintett családok közvetlenül jelentkezhetnek a felsorolt és minden egyéb helyi segélyszervezetnél, és a segélyszállítmányok központilag koordinálva a lehető leggazdaságosabban jutnak el az árvíz áldozataihoz. Örülünk, hogy építőanyagainkkal helyben támogatást nyújthatunk, melynek köszönhetően az emberek újra felépíthetik otthonaikat és biztonságban érezhetik magukat.“ - mondták el a TONDACH Gleinstätten AG igazgatósági tagjai.TONDACH Gleinstätten AG

A TONDACH Gleinstätten AG Közép- és Délkelet-Európa vezető kerámiacserép gyártója. Európa szerte 11 országban 1.850 munkatársat foglalkoztat a gleinstätteni (Steiermark) központú vállalat. A Balkánon 5 telephellyel rendelkezik a TONDACH, gyárai Szerbiában, Horvátországban és Macedóniában vannak, Bosznia-Hercegovinában és Szarajevóban pedig értékesítési képviselettel rendelkezik. 2013-ban 154 millió Euró konszolidált forgalmat ért el a cégcsoport. A TONDACH Gleinstätten AG a helyi cégvezetésre, a legújabb technológiákra és innovatív gyártáspolitikára épít.

További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2014.06.23.
Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Tondach Kékes egyenesvágású ...

Tondach Kékes egyenesvágású ...

...

Tondach Planoton 14 (Figaro ...

Tondach Planoton 14 (Figaro ...

Az egyszerű vonalú, sík felületű Tondach Planoton 14 (Figaro Deluxe) ...

Hódfarkú ívesvágású 18x38 ...

Hódfarkú ívesvágású 18x38 ...

A nagy hagyománnyal rendelkező Tondach Hódfarkú kerámia tetőcserép ...

Tondach Veneton 14 (Mediteran ...

Tondach Veneton 14 (Mediteran ...

A Tondach Veneton 14 (Mediteran Plus) kerámia tetőcserép mediterrán ...

Tondach Contiton 9 (Bolero) - ...

Tondach Contiton 9 (Bolero) - ...

A Tondach Contiton 9 (Bolero) univerzális XXL tetőcserép nyugodt ...

Tondach Kékes ívesvágású ...

Tondach Kékes ívesvágású ...

A Tondach Kékes ívesvágású tetőcserép egy egyszerre hagyományos és ...

Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information