Bramac



A tetőcserepek új csillagai a BMI Bramacnál

Bemutatkoznak Európa legnagyobb tetőrendszereket gyártó vállalatcsoportjának csúcskategóriás tetőcserepei. A BMI Bramac megalkotta azt a technológiát, mellyel a különös odaadással megtervezett tetők hosszú évek elteltével is éppen olyan szépek és csillogóak maradnak majd, mint az átadás napján. Az építészeknek és tulajdonosoknak többé nem kell választanunk a finom megmunkálású felület és a betoncserepek jól ismert ellenállósága között: a szendvicstechnológiának köszönhetően az új BMI Bramac Star tetőcserepekkel is elérhető a sokak által kedvelt, fényes hatás.


A szépség kulcsa az egyedülálló technológiában rejlik. A három, egymást követő réteg egyre finomabb szemcseszerkezettel készül: az erős, beton cseréptestre finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, amit a különlegesen sima, fényes bevonat fed. A Star technológia nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőcserépnek, de a különleges felületkezelés hosszú távon is ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A Tegalit Star tetőcserepek az esztétikai szempontból kritikus orr-részen is megkapják a speciális külső réteget.

A Star tetőcserepek széles választékban, 3 formában és 8 színben érhetők el, így minden típusú és stílusú házhoz található olyan modell, amivel tökéletesen harmonikus tetőt alkothatunk. A Római Star rubinvörös, téglavörös, antracit és sötétbarna, a Tegalit Star platina, ébenfekete és ezüst metál, a Platinum Star ezüst metál és barna metál színekben kapható. A sötét színű cserepeknél alkalmazott Thermo Protector technológiával az infravörös sugárzás egy része visszaverhető, csökkentve ezzel a tetőtér felmelegedését, ezért a tervezők és tulajdonosok bátran választhatnak kompromisszumok nélkül a divatos, sötét színű árnyalatok közül. A BMI Bramac hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a márka többi tetőcserepéhez hasonlóan a Star modellekre is 30 év új-érték garanciát biztosít.

További részletekért látogasson el a tobbmintcserep.hu weboldalra vagy keresse a BMI Bramac Tanácsadóit!





További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2020.04.15.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information