Bramac

A tetőcserepek sztárjai

A BMI Bramac április 1-jétől megújult portfólióval várja az építkezőket és tetőfelújítókat. Kínálatukat úgy alakították ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes választást otthonának funkciói, stílusa és lehetőségei szerint.




Az új portfólióval együtt megérkeztek a BMI Bramac innovatív, Star-bevonattal ellátott cserepei is, melyek a tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselik. Egy termékben egyesítették a betoncserép kedvező tulajdonságait az igazán fényes, sima felület kimagasló esztétikumával.

A Star tetőcserepek szendvicstechnológiával készülnek: a nagyobb szemcsés, anyagában színezett betoncseréptestre először egy finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, majd a felületi festékréteg. Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít. A tetőcserepek esztétikai szempontból kritikus pontja az orr-rész, amin könnyedén megtapadhatnak a különböző szennyeződések, rontva ezzel a tető megjelenését. Ezért a Tegalit Star tetőcserepek orr-részét is ugyanolyan felületkezeléssel látták el, mint a tetőcserép felületét, így biztosítva a tetőcserép minden pontjának kiváló védelmi képességét és tartósságát, illetve színstabilitását szélsőséges időjárási körülmények között is.




A Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel, ugyanis a sötét színek esetében alkalmazott Thermo Protector technológia segítségével visszaverik a felmelegedést okozó infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

A Star tetőcserepek két típusban is elérhetőek: a Római Star tetőcserepek 4 színben: téglavörös, rubinvörös, sötétbarna, antracit árnyalatban; a Tegalit Star tetőcserepek pedig 5 változatban: terrakotta, vörösbarna, platina, ezüst metál, ébenfekete kaphatók.

További részletekért látogasson el a weboldalra vagy keresse a BMI Bramac Tanácsadóit!


További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2019.05.28.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information