tondach 11 helyszínen tartott a TONDACH® tetőfedő képzést 2015-ben is 


Ha év eleje, akkor TONDACH® Tetőfedő Találkozó! A program minden évben a január-februári időszakban kerül megrendezésre, célja az ország tetőfedő szakemberei számára fontos szakmai információt, valamint izgalmas programokat biztosítani.



Egészen 2013-ig minden évben Békéscsabán vagy Tatán kerültek megrendezésre a TONDACH® tetőfedő képzései, erre a két helyszínre utazott minden résztvevő tetőfedő az ország különböző részeiről. 2014-ben a TONDACH® - újdonságként - roadshow jelleggel, tizenegy helyszínen tartott találkozókat, aminek sikere nyomán idén is házhoz vitte a tudást a szakemberek számára. A konferencia jellegű program során a résztvevők értesülhetnek a legújabb és legérdekesebb szakmai információkról, és a műszaki előadások mellett a munkájukat segítő egyéb témákba is betekintést nyújtanak számukra a meghívott külső előadók. Tavaly például egy gyógytornász mutatta be, hogy mekkora segítséget jelenthet a különböző mozdulatokra való nagyobb odafigyelés, és a munkavédelemről is hallhattak egy érdekes előadást a résztvevők.

A 2015-ös képzés is sikerrel zárult. Kilenc hét alatt Békéscsabán, Budapesten, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsett, Győrben, Sormáson, Nyíregyházán, Miskolcon, Székesfehérváron és Salgótarjánban vehettek részt az érdeklődők a rendezvényen. Idén iskolai kereteket kapott a konferencia. Volt történelem (a kerámia története), matematika (tetőszámítás) és fizika óra is (az alacsony hajlásszögű tetők). A vendégek ízelítőt kaphattak az elsősegélynyújtásból, hiszen ennek elsajátítása rendkívül fontos a mindennapi életben, ugyanúgy, mint az egészséges étkezés. A különböző étkezési szokásokról tartott előadás után pedig a kémia óra adott lehetőséget a régi palatetők és azok felújításának megvitatására. A tanítási nap egy kellemes vacsorával zárult.





További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2015.03.19.
Sajtolt sima kezdő gerinccserép

Sajtolt sima kezdő gerinccserép

A Sajtolt gerinc kezdőelemeként egy szép és teljes értékű, lekerekített ...

Tondach V11 FusionProtect antracit

Tondach V11 FusionProtect antracit

Az F.A. Porsche design stúdió és a Wienerberger közös munkájának ...

Tondach Planoton 14 FusionProtect ...

Tondach Planoton 14 FusionProtect ...

Az egyszerű vonalú, sík felületű Tondach Planoton 14 (Figaro Deluxe) ...

Tondach Pilis egyenesvágású ...

Tondach Pilis egyenesvágású ...

Pilis egyenesvágású tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az ...

Tondach Kékes Plus ...

Tondach Kékes Plus ...

A Tondach Kékes Plus egyenesvágású tetőcserép egy egyszerre hagyományos ...

Tondach Pilis ívesvágású ...

Tondach Pilis ívesvágású ...

Pilis egyenesvágású tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az ...

Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information