építőanyagok tető Swedsteel-Metecno Kft.

Swedsteel-Metecno HírekSwedsteel-Metecno Csomóponti gyűjteménySwedsteel-Metecno TermékválasztékSwedsteel-Metecno Szendvicspanel választékSwedsteel-Metecno Műszaki adatlapokPartnerekSwedsteel-Metecno Termékek

Caracol ereszcsatorna rendszerek



  Swedsteel-Metecno Kft.
Cím:   2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét út. 11.
Telefon:   +36 1 654-2654
+36 30 254-654
E-mail:   info@swedsteel.hu  
Honlap:   www.swedsteel-metecno.com
  www.swedsteel.hu

Caracol ereszcsatorna rendszerek

Ereszcsatorna rendszerek


Az ereszcsatorna gondoskodik a tetőről lefolyó víztömeg elvezetéséről és megvédi az épületet a nedvesedéstől. Az ereszcsatorna rendszernek ellen kell állnia a törmelékeknek, a korróziónak, a fagynak és az UV sugárzásnak is. A Swedsteel Caracol acél ereszcsatornák prémium svédacélból készülnek, így tökéletes védelmet biztosítanak az időjárás viszontagságaival szemben.

Prémium acél ereszcsatorna


Ha az optimális vízelvezető rendszer kiválasztásán gondolkodik, mindenképp figyelembe kell vennie az elérhető termékek esztétikai értékét, élettartamát és vízelvezető képességét is. A kiválasztott ereszcsatorna évtizedekig óvni fogja otthonát, ezért érdemes minőségi terméket választani. A Swedsteel Caracol ereszcsatorna rendszerek prémium minőséget képviselnek: évtizedekig védeni fogják építményét és szép kiegészítői lesznek otthonának.

A Caracol ereszcsatorna műszaki tulajdonságai


A hosszú élettartam érdekében termékeinket prémium acélból készítjük, ezért az ereszcsatornának alacsony a hőtágulása. Az illesztések évek múltán is hibátlanok maradnak. Nem kell tartani attól, hogy a következő 50 évben cserére és karbantartásra lesz szükség: a minőségi acél nem deformálódik és nagyon jól ellenáll a mechanikai sérülnek. A tűzihorganyzás során védőréteget képzünk a felületen, így biztosítjuk a korrózióállóságot, a speciális színbevonat pedig az UV védelmet és a színárnyalat tartósságát nyújtja.

A termékeink alapanyaga többrétegű (acélmag, horganyréteg, színbevonat), ami nem csak az idomok esztétikai megjelenését biztosítja, de extra védelmet is ad az ereszcsatornának. Cégünk a svédacél alapanyagunkban maximálisan megbízik, ezért 50 év garanciát biztosítunk a Caracol svédacél ereszcsatornákra.

Ereszcsatorna méretek és elemek


A tetőfelület méretéhez kell az ereszcsatorna-rendszer átmérőjét kiválasztani, annak érdekében, hogy képes legyen elnyelni a lezúduló víztömeget. Előtetőkhöz, kisebb felületekhez 125/90 méretet (jelentése: „a vízszintes eresz átmérője”/”a függőleges lefolyó átmérője”), családi házakhoz és nagyobb épületkehez 150/100 méretet ajánljuk. A kialakított rendszer kapacitása az átmérőtől és a lefolyási helyek elhelyezkedésétől függ. A folyamatos lejtés kialakításáról is gondoskodni kell, hiszen ennek hiányában nem lesz tökéletes a vízelvezetés sem.

Az ereszcsatorna rendszer kiépítésekor számos szempontot figyelembe kell venni: például a fentebb említett tetőfelület nagyságát, a tető hajlásszöget, a lefolyók helyeit, az ereszek lejtési szögét, a tartóvasak és toldó elemek számát, típusát. A kivitelezést mindenképpen érdemes jó szakemberre bízni.

A Swedsteel Caracol ereszcsatorna komplett rendszer széleskörű elemkínálattal, így bármilyen összetett és tagolt tetőformát maximálisan ki tud szolgálni szép, elegáns és esztétikus megjelenéssel.

Elérhető színek


A Caracol ereszcsatorna 9 különböző színben rendelhető. A tradicionális szürke színektől kezdve a legmodernebb barna és fekete árnyalatokat is megtalálja kínálatunkban, így a megrendelt termék biztosan illeszkedni fog elképzeléseihez. Érdemes az ereszcsatornára úgy gondolni, mint a ház egyik fontos esztétikai elemére. A tető színétől eltérő eresz szép kontúrt adhat a házunknak, míg a harmonizáló színek a tető kiemelésére alkalmasak. A választásban színkártyákkal és csatorna tablókkal (minták) segítjük ügyfeleinket.

Ereszcsatorna szerelés szakmai támogatással


A Swedsteel Caracol csatornák tervezése során arra törekszünk, hogy a szakemberek a lehető legrövidebb idő alatt el tudják végezni az összeszerelési munkálatokat. A rendszerelemekről fotókkal és információkkal ellátott anyagok állnak rendelkezésre, továbbá ajánlatkészítő mérnök kollégáink előzetes ajánlattal, kalkulációkkal és szakmai segítséggel is állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Ráadásul képviselőink munkanapokon folyamatosan elérhetők és szívesen segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. A Swedsteel-nél nem csak prémium termékek gyártását végezzük: élő partneri kapcsolatot ápolunk a termékeinket használó szakemberekkel. Képzéseinken pedig megismerkednek az ereszcsatorna rendszerünkkel testközelből és a szereléshez is hasznos tanácsokat kaphatnak.

Árak


Az épülete ereszcsatorna rendszerének árát az épület mérete, ereszmagassága, a szükséges elemek száma határozza meg. Szívesen készítünk Önnek egy nagyságrendi előzetes árkalkulációt: hívjon minket vagy írjon az ajanlat@swedsteel.hu email címre. Ha igényli, kivitelező szakembert is ajánlunk.

Tételes ereszcsatorna árakat pedig a weblapunkra feltöltött árlistában talál.


Kiadványok:


Termékcsoport:    tető
Gyártó:     Swedsteel-Metecno Kft. Tel:     +36 1 654-2654, +36 30 254-654
Hirdetés


Termékek

Tető:

Trapézlemezek
STR20 tetőlemez
STR20 tetőlemez

Felhasználási terület : kisebb épületek, melléképületek, előtetők ...

STR35 tetőlemez
STR35 tetőlemez

Felhasználási terület : közepes és nagyméretű hidegcsarnokok és ...

STR45 tetőlemez
STR45 tetőlemez

Felhasználási terület : nagyméretű hidegcsarnokok és nyitott színek ...

SIN18 sinuslemez
SIN18 sinuslemez

Felhasználási terület : szinuszhullámú lemez az egyedi, stílusos ...


Lakossági termékek
Cserepeslemez
Cserepeslemez

Az időjárás viszontagságai miatt egy idő után minden tető ...

Korcolt lemeztető
Korcolt lemeztető

SCL25, SCL38 előkorcolt tetőprofil Felhasználási terület ...

Caracol ereszcsatorna rendszerek
Caracol ereszcsatorna rendszerek

Ereszcsatorna rendszerek Az ereszcsatorna gondoskodik a ...



vissza

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information