építőanyagok tető Swedsteel-Metecno Kft.

Swedsteel-Metecno HírekSwedsteel-Metecno Csomóponti gyűjteménySwedsteel-Metecno TermékválasztékSwedsteel-Metecno Szendvicspanel választékSwedsteel-Metecno Műszaki adatlapokPartnerekSwedsteel-Metecno Termékek

Cserepeslemez



  Swedsteel-Metecno Kft.
Cím:   2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét út. 11.
Telefon:   +36 1 654-2654
+36 30 254-654
E-mail:   info@swedsteel.hu  
Honlap:   www.swedsteel-metecno.com
  www.swedsteel.hu

Cserepeslemez

Az időjárás viszontagságai miatt egy idő után minden tető elöregedik, funkciónalítását kezdi elveszíteni. A felújítás, javítás vagy teljes tetőcsere idején érdemes elgondolkodni egy esztétikus, de igazán időtálló és gazdaságos megoldáson. A cserepeslemez tető remek választás lehet: hosszú éveken, évtizedeken át képes megvédeni a házat és a födémszerkezetet a beszivárgó víztől és az időjárás hatásaitól.


 

A cserepeslemez előnyei

A cserepeslemez használata egyre elterjedtebb Magyarországon is. Ezek a termékek olyan előnyöket biztosítanak, amelyekkel a hagyományos anyagok nehezen tudnak versenyezni. A cserepeslemez egyaránt alkalmas lakossági célokra, családi házak, társasházak tetőfedésre, valamint középületek, áruházak, bezinkútak, melléképületek, irodák, műhelyek és ipari épületek kivitelezésére egyaránt. Mivel az acél az egyik legbiztonságosabb és legtartósabb tetőfedő alapanyag, a tetőfedők is szívesen dolgoznak vele a felújítási vagy építési munkálatok során.


Alacsony önsúly

A cserepeslemezek egyik legnagyobb előnye a kis önsúly, ami a termékbeszerzésekor a szállításban is megmutatkozik, de ami ennél is fontosabb, hogy a tetőfedésnél minimális terhet kell a tető tartószerkezetnek elbírnia. Cseréptető esetén négyzetmérenként átlagosan 30-40 kg a súly, cserepeslemeznél csupán 5 kg.


A cserepeslemez gazdaságos

A prémium minőségű acéllemezek nagy táblás kiszerelésben, méretre gyártva készülnek, ezért nem keletkezik anyagfelesleg. A tetőfedő szakemberek egyszerűen ki tudják számolni felméréssel a szükséges anyagmennyiséget, kiegészítőket. A kis önsúlynak és a nagytáblás tetőfedésnek köszönhetően a kivitelezés ideje, ezáltal a munkadíja is kedvezőbb a hagyományos technológiához képest.


Tartós: ellenáll az időjárás viszontagságainak

Az általunk gyártott Swedsteel cserepeslemez tető anyagvastagsága 0,5 mm, prémium svédacélból készülnek (az acélmag szilárdsága S250, a korrózióálló cinkréteg Z275, a színbevonat P25), ami a jó minőség biztosítéka, így a hazai és az észak-európai időjárási terheléseknek maximálisan ellenállnak. Fontos ismerni a kiválasztott cserepeslemez anyagvastagságát, és az acélmagot, horganyréteget, mert ezek a tulajdonságok azok, ami által biztosítja a tartós tetőmegoldást hosszú távra a fejünk fölé – érdemes mindig rákérdezni a kivitelezőnél, kereskedőnél vagy a gyártónál.

Mivel az acél nem reped, és nem törik, így a legnagyobb viharokat is jól bírja. Az anyag tartósan ellenáll az UV sugárzásnak, a hóterhelésnek és a jégesők sem tudnak benne kárt okozni.


Gyorsan kivitelezhető

Az előre méretre gyártott nagytáblás elemeknek köszönhetően a cserepeslemez tető akár pár nap alatt kivitelezhető. Ez a szempont óriási előny az építkezések vagy felújítások időszakában, és a jelenlegi szakember hiányban. A kivitelezés gyorsasága miatt a költségek csökkennek és az épület is gyorsabban használatba vehető, a felújítás okozta stressz és kellemetlenség rövidebb ideig terheli az életünket. Továbbá pl. palatető felújítás esetén legtöbbször bontás nélkül, ráépítéssel is kivitelezhető.


Széles színválaszték

A lakossági termékek esetében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a változatos színválasztékra: több mint 25 szín közül lehet választani. A cserepeslemez tető esztétikus, egyedi külsőt kölcsönöz otthonának és könnyedén kiválaszthatja az épület jellegéhez és a külső vakolat színéhez illeszkedő legkedvesebb színt.


Cserepeslemez árak

A cserepeslemez tetők ára gazdaságos és versenyképes. Az árat egyedileg a tetőfelmérést követően lehet 100%-ig pontosan megadni, nagyságrendi ár természetesen kalkulálható. Ami rendkívül fontos, hogy a Swedsteelnél minden kiegészítő rendelkezésre áll a biatorbágyi gyárban, még a gerencelemet is helyben gyártják, így a színeltérés nem lehetséges. Műszaki mérnök kollégák segítik az ajánlatának az elkészítését: vegye fel a kapcsolatot cégünkkel és kérje ingyenes ajánlatunkat!


Kiadványok:


Termékcsoport:    tető
Gyártó:     Swedsteel-Metecno Kft. Tel:     +36 1 654-2654, +36 30 254-654
Hirdetés


Termékek

Tető:

Trapézlemezek
STR20 tetőlemez
STR20 tetőlemez

Felhasználási terület : kisebb épületek, melléképületek, előtetők ...

STR35 tetőlemez
STR35 tetőlemez

Felhasználási terület : közepes és nagyméretű hidegcsarnokok és ...

STR45 tetőlemez
STR45 tetőlemez

Felhasználási terület : nagyméretű hidegcsarnokok és nyitott színek ...

SIN18 sinuslemez
SIN18 sinuslemez

Felhasználási terület : szinuszhullámú lemez az egyedi, stílusos ...


Lakossági termékek
Cserepeslemez
Cserepeslemez

Az időjárás viszontagságai miatt egy idő után minden tető ...

Korcolt lemeztető
Korcolt lemeztető

SCL25, SCL38 előkorcolt tetőprofil Felhasználási terület ...

Caracol ereszcsatorna rendszerek
Caracol ereszcsatorna rendszerek

Ereszcsatorna rendszerek Az ereszcsatorna gondoskodik a ...



vissza

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information