építőanyagok függönyfal Aluprof - Hungary Kft.

Termékek

MB-SG50 könnyű függőnyfal rendszer  Aluprof - Hungary Kft.
Cím:   2120 Dunakeszi , Bagoly u.11.
Telefon:   +36 27 542 600
Fax:   +36 27 542 601
E-mail:   info@aluprof.hu  
Honlap:   www.aluprof.hu
 

MB-SG50 könnyű függőnyfal rendszer

Az MB-SG50 rendszer felfüggesztett és üvegezett típusú könnyű függőnyfalak, tetők, felülvilágítók kivitelezésére és általános épületekben való alkalmazásra használatos. Lehetővé teszi a DIN 4108 szerinti RMG 2.1 – 1 anyagcsoportok tartományú hőszigetelési követelmények teljesítését.

 

Az MB-SG50 rendszer teherhordó szerkezete egy 50 mm szélességű profilokból álló alumínium bordás függönyfal állványzatán alapul. A keresztlécek rátétes módon vannak a bordára erősítve, ami különbözőféle szerelési módot tesz lehetővé.

Figyelemreméltó a szerkezet esztétikája és könnyedsége: az üvegezéseket 16 mm-es távolság választja el egymástól, a helyiség belsejéből a profil látható szélessége csak 85 mm. A bordák és a keresztlécek hasonló felépítésének köszönhetően a függönyfal belső látványa azonos az MB-SR50 profilrendszerével, amelynek okán mindkét függönyfal felszerelhető egymás mellett a létesítményen. Ez a kompatibilitás abban is megnyilvánul, hogy azonos vagy hasonló kapcsoló vagy összeszerelési elemeket lehet alkalmazni az egyes tartozékokhoz felszerelésében, ami jelentősen csökkenti a kivitelezés költségeit.

 

A rendszer az egyéni igényeknek megfelelően lehetővé teszi a külső üvegek összefüggő vagy pontszerű mechanikus bebiztosítását az üvegszerelvény sarkainál. Nagyon fontos jellegzetessége az MB-SG50 rendszernek az alumíniumkeretek oldalsó rögzítése, ami lehetővé teszi az átláthatatlan panelek tömör falra történő felszerelését.

 

A rendszerre vonatkozó részletes információk már nyomtatott verzióban is elérhető az építészeknek szánt katalógus kiegészítéseként, a teljes dokumentáció az együttműködő alumínium szerkezet gyártók számára az internetes oldalunk csak a partnereink számára hozzáférhető részében található..

 

A rendszer rendelkezik az AT-15-6060/2003 számú engedéllyel


Termékcsoport:    függönyfal
Gyártó:     Aluprof - Hungary Kft.    Tel:     +36 27 542 600
Paraméterek:    

Építőanyag-kereskedés kereső       Irányítószámának megadásával megkeressük az Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt, ahol ez a termék kapható.

Irányítószám:          Irányítószámának megadásával megkeressük az
Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt,
ahol ez a termék kapható.


Építőanyag kereskedők település szerint

Építőanyag kereskedők ABC szerint

HirdetésTermékek

Függönyfal:

MB-TT50 függönyfal rendszer
MB-TT50 függönyfal rendszer

Olyan függönyfal rendszer, amely lehetővé teszi a könnyűszerkezetes üvegezett homlokzatok, tetők és térbeli ...MB-SG50 könnyű függőnyfal rendszer
MB-SG50 könnyű függőnyfal rendszer

Az MB-SG50 rendszer felfüggesztett és üvegezett típusú könnyű függőnyfalak, tetők, felülvilágítók kivitelezésére és ...


vissza

Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!