építőanyagok függönyfal ALUTOP 2004 Kft.

Termékek

Látszóbordás függönyfal  ALUTOP 2004 Kft.
Cím:   2800 Székesfehérvár, Börgöndi u. 2-4.
Telefon:   +36 22 501 850
Fax:   +36 22 501 852
E-mail:   alutop@alutop.t-online.hu  
Honlap:   www.alutop.hu
 

Látszóbordás függönyfal

A Gastaldello Sistemi termelésének sokoldalúsága a tervezésből indul. Ez az a pillanat, amikor egy profilt külön igény szerint lehet megvalósítani egy hatékony CAD rendszer segítségével. Ezen felül egy speciális program segítséget nyújt a nyílászáró hő kW-éjének kiszámítására és pontos gyártási idő meghatározására. Egy ilyen rugalmas gyártási mód, összekapcsolva egy jól szervezett és mindig feltöltött alapanyag raktárral, biztosítja a szállítási határidők pontos betartását. Ezen túl a Gastaldello Sistemi egy különlegesen gazdag és koplett színskálát, és egy folyamatos naprakész profilválasztékot bocsát a vásárlók rendelkezésére. A Gastadello Sistemi filozófiájának alapelve a kiváló minőség. Éppen ezért minden terméket az ISO 9000 normái által előírt eljárások garantálnak. A festés minőségét pedig a "Qualicoat" márka igazolja. A Gastadello Sistemi számára a biztonság a környezet védelmét is jelenti: ezért a festőberendezés csak nem-toxikus festékporral dolgozik. Gastadello Sistemi  sikerét elsősorban az EuroLine létrehozása erősítette meg. Ez egy olyan szabadalmi joggal védett profilcsalád, amely új és rendkívüli technikai megoldásokat hozott a tervezőknek. A felhasználóknak pedig a profilok különböző célokra történő egyszerűbb alkalmazását, és ebből következően a munkafolyamat szakaszainak tökéletesítését jelenti.

Termékcsoport:    függönyfal
Gyártó:     ALUTOP 2004 Kft.    Tel:     +36 22 501 850
Paraméterek:    

Építőanyag-kereskedés kereső       Irányítószámának megadásával megkeressük az Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt, ahol ez a termék kapható.

Irányítószám:          Irányítószámának megadásával megkeressük az
Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt,
ahol ez a termék kapható.


Építőanyag kereskedők település szerint

Építőanyag kereskedők ABC szerint

HirdetésTermékek

Függönyfal:

Látszóbordás függönyfal
Látszóbordás függönyfal

A Gastaldello Sistemi termelésének sokoldalúsága a tervezésből indul. Ez az a pillanat, amikor egy profilt külön ...Strukturális függönyfal
Strukturális függönyfal

A Gastaldello Sistemi termelésének sokoldalúsága a tervezésből indul. Ez az a pillanat, amikor egy profilt külön ...


vissza

Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!