építőanyagok falburkolat Lindab Kft.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek

Lindab PREMIUM Falkazetta rendszer  Lindab Kft.

Cím:   2051 Biatorbágy, Állomás út 1/a.
Telefon:   23/531-100
Fax:   23/310-703, 23/311-878
E-mail:   info.profil@lindab.hu, info.vent@lindab.hu  
Honlap:   www.lindab.hu
  www.tervezo.lindab.hu
     

Lindab PREMIUM Falkazetta rendszer

A már korábban gyártott és forgalmazott változat mellett egy vadonatúj fejlesztésû homlokzati falkazettával szélesíti kínálatát a cég: a Lindab Premium rendszerrel

Esztétikus külsõ megjelenés
A Coverline burkolati termékcsoport legelegánsabb, legesztétikusabb tagja a homlokzati falkazetta-rendszer. Tartósan vonzó megjelenést biztosítanak – az elsõ benyomás mindig fontos!
A falkazetták tervezésénél az ihletet a következetes vonalvezetésű és modern megjelenésű, tiszta svéd építészeti hagyományokból merítettük.
A Lindab falkazetták markánsan tagolt, vízszintes és függõleges vonalazású homlokzati megjelenést nyújtanak az épületek számára. Típustól függõen különbözõ szélességi és magassági méretekben, többféle bevonat és szín közül választható ki az épülethez és a vevõi igényekhez legjobban illeszkedõ kazettás burkolat.

Széleskörû alkalmazás
A Lindab falkazettás burkolat egyaránt tökéletes és esztétikus megoldást nyújt új épületek és homlokzat-felújítások esetén is. Ipari csarnokok, középületek, irodaházak vagy exkluzívabb lakóépületek könnyûszerkezetes szerelt falburkolataként egyaránt kiválóan alkalmas.
A falkazettás homlokzat könnyen kombinálható egyéb falburkolatokkal is, nagy szabadságot nyújtva az építészeti megjelenésnek, és vevõi igények szerint testre szabottak így természetes egyszerûséggel igazodnak az épület építészeti stílusához.

Svédacél alapanyag, színes bevonati rendszer
A kazetták alapanyaga a többi Lindab lemezterméknél már jól bevált, nagyszilárdságú tüzihorganyzott acél, amely biztosítja a megfelelõ mechanikai ellenálló-képességet és korrózióvédelmet. Az acél magon lévõ többrétegû bevonat-rendszer tovább növeli a falkazetták tartósságát, ezáltal az épületek az évek hosszú során át megtartják alakjukat, felületi kiképzésüket.
A Premium falkazetták legkülsõ rétege, a bevonat határozza meg a színválasztékot is. A 20ym vastag PVDF bevonat négyféle kedvelt alapszínben (fehér, fekete, sötét ezüst, acél metál) létezik; míg a porszórásos technológiával felvitt fedõfestéket – a piacon egyedülálló módon – bármilyen RAL/NCS színkóddal biztosítani tudjuk!

Lindab Premium falkazetta – a legújabb termékfejlesztés
A Lindab Premium falkazetták kiképzése hosszú, megfontolt termékfejlesztési munka révén érte el végsõ formáját. A kazettatáblák mérete a gyártási lehetõségek mellett szabadon választható (maximális magasság 940mm; maximális hosszúság 2400mm). A speciális bepattintható alsó-felsõ peremmel készülõ kazetták egyrészt biztosítják a rejtett rögzítést (a csavarok nem jelennek meg a homlokzaton), másrészt a helyszíni szerelést egyszerûsíti és gyorsítja, továbbá a hõmérséklet-változás hatására bekövetkezõ mozgásokat károsodás, horpadás nélkül lehetõvé teszik. A biztonságosabb vízelvezetés érdekében a felsõ oldala kifelé lejt; míg az acél kazetták mögötti légrés kiszellõztetését gyárilag készített nyílások szolgáltatják az alsó oldalon. A csatlakozó falfelületek homogén, folytonos megjelenése érdekében egyedi sarokkazetták is gyárthatók.
A csatlakozó élek nem folytonosak, ezért a kazetták mögött megfelelõ, légmentes és vízzáró réteget (páraáteresztõ fólia vagy építõlemez) kell elhelyezni. A kazetták tartószerkezete függõlegesen elhelyezett kalapprofilú acéllécekbõl áll; a megfelelõ hõszigetelést és párazárást a belsõ falrétegekkel kell megoldani. A kazettákkal azonos színû rögzítõ csavarokból és különbözõ takaró szegélylemezekbõl (nyílászárók, csatlakozó élek) álló teljes tartozék-rendszer biztosítja az egységes és elegáns megjelenést.

Saját fejlesztésû célszoftver
A Premium falkazetta-rendszer gyors és hatékony tervezését a Lindab CassetteSoft saját fejlesztésû program biztosítja, amely az AutoCad Architecture alatt futtatható speciálisan kidolgozott modul. Az általános CAD-formátumban elõre elkészített homlokzati rajzok alapján, a szoftver lehetõvé teszi a felhasználónak a falkazetták építészeti és gyárthatósági szempontból optimális kiosztását, elkészíti a falburkolat háromdimenziós látványmodellét, a szükséges szerelési rajzokat és anyagkonszignációt, a tartozékokkal együtt (kalapprofil lécek, szegélyek, csavarok). A program minden kazettához azonosító kódot rendel (ami megjelenik a terveken és a legyártott elemeken is), valamint a CNC gyártáshoz szükséges fájlokat is legenerálja.

Egyszerû és gyors kivitelezés
A Premium homlokzati kazetták a CassetteSoft program által létrehozott szerelési tervek szerint beszámozva kerülnek szállításra az építési helyszínre. A bepattintós rögzítésû kazetta-rendszer megfelelõen elõkészített, sík fogadószerkezetre (kalapprofil tartóvázra) rendkívül gyorsan, könnyû kézi szerszámokkal szerelhetõ. Pontos méretfelvétellel véglegesített tervek esetén a helyszíni vágási igény gyakorlatilag ki van küszöbölve.

Kiadványok:


Termékcsoport:    falburkolat
Gyártó:     Lindab Kft.    Tel:     23/531-100
Paraméterek:    

Építőanyag-kereskedés kereső       Irányítószámának megadásával megkeressük az Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt, ahol ez a termék kapható.

Irányítószám:          Irányítószámának megadásával megkeressük az
Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt,
ahol ez a termék kapható.


Építőanyag kereskedők település szerint

Építőanyag kereskedők ABC szerint

HirdetésTermékek

Falburkolat:

Trapézlemez oldalfalprofil
Lindab Coverline LVP 20 Dn - Oldalfalprofil
Lindab Coverline LVP 20 Dn - ...

A Lindab trapézlemez gazdaságosabb alternatívát jelent sok más hagyományos építõanyaggal szemben. A ...

Lindab Coverline LVP 20 - Oldalfalprofil
Lindab Coverline LVP 20 - ...

A Lindab trapézlemez gazdaságosabb alternatívát jelent sok más hagyományos építõanyaggal szemben. A ...

Lindab Coverline LVP 45 - Oldalfalprofil
Lindab Coverline LVP 45 - ...

A Lindab trapézlemez gazdaságosabb alternatívát jelent sok más hagyományos építõanyaggal szemben. A ...

Lindab Coverline LVP 45 Dn - Oldalfalprofil
Lindab Coverline LVP 45 Dn - ...

A Lindab trapézlemez gazdaságosabb alternatívát jelent sok más hagyományos építõanyaggal szemben. A ...


Coverline Burkolati rendszer
Lindab Coverline LFK 100/600 - Belső falkazetta
Lindab Coverline LFK 100/600 - ...

A Lindab falkazetták ipari jellegû, elsõsorban vasbeton vázszerkezetû épületek külsõ térelhatároló ...

Lindab Coverline LFK 120/600 - Belső falkazetta
Lindab Coverline LFK 120/600 - ...

A Lindab falkazetták ipari jellegû, elsõsorban vasbeton vázszerkezetû épületek külsõ térelhatároló ...

Lindab Coverline LFK 130/600 - Belső falkazetta
Lindab Coverline LFK 130/600 - ...

A Lindab falkazetták ipari jellegû, elsõsorban vasbeton vázszerkezetû épületek külsõ térelhatároló ...


Külső falkazetta burkolati rendszerek
Lindab PREMIUM Falkazetta rendszer
Lindab PREMIUM Falkazetta rendszer

A már korábban gyártott és forgalmazott változat mellett egy vadonatúj fejlesztésû homlokzati falkazettával ...

Lindab Falkazettás burkolati rendszer
Lindab Falkazettás burkolati rendszer

A külsõ falkazetta rendszer esztétikus megoldást kínál csarnok-. iroda- és középületek igényes homlokzati ...vissza

Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!