építőanyagok falburkolat Lindab Kft.


Lindab Wall HŰTŐHÁZI falpanel (PIR/PIR MAX) látszó rögzítéssel

  Lindab Kft.
Cím:   2051 Biatorbágy, Állomás út 1/a.
Telefon:   23/531-300
Fax:   23/310-703
E-mail:   info.profil@lindab.hu, info.vent@lindab.hu  
Honlap:   www.lindab.hu
  www.tervezo.lindab.hu
Lindab Wall HŰTŐHÁZI falpanel (PIR/PIR MAX) látszó rögzítéssel



Az ipari, kereskedelmi épületek egyre népszerűbb tető- és falburkolati anyaga a kétrétegű bevonatos acél fegyverzet között hőszigetelő maggal (PIR vagy PIR MAX) rendelkező előregyártott szendvicspanel.

A Lindab önhordó, hőszigetelt szendvicspanelekkel rövid idő alatt nagy tetőfelületek burkolata kivitelezhető egy rétegben, gazdaságosan. A Lindab által forgalmazott szendvicspanelek ipari jellegű, acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső és belső falainak, illetve tetőinek térelhatárolására szolgálnak.

A különböző típusú, vastagságú és színű panelek választéka lehetővé teszi az optimális választást az esztétikai, funkcionális és műszaki követelményeknek (teherbírás, hőszigetelő képesség, tűzállóság) megfelelően.  A változatos megrendelői igényeknek megfelelően a paneleket igen széles termékskálán kínáljuk.

Az acél fegyverzet statikailag meghatározott vastagsággal (0,5 / 0,4 mm) és az igényeknek megfelelő színű bevonattal ellátva áll az építtetők rendelkezésére. A szállítás közbeni mechanikai sérülések elkerülése miatt öntapadó fóliával biztosítjuk a kívánt védelmet.


Tűzállóság

Éghetőség szempontjából a Lindab szendvicspanelek  "B-s1,d0" tűzvédelmi osztályba tartoznak. Tűzállósági határértékek alapján a PIR-habos tetőpanelok vastagságtól, fesztávtól és tűzzel egyidejű hasznos tehertől függően 15 ill. 30 perces teljesítménnyel rendelkeznek (REI15 ill. REI30).

A falpanelok esetén a tűzállósági határértékek függnek a panelvastagságtól, a maximális alátámasztási távolságtól, valamint hogy külső vagy belső térelhatároló szerkezetről van-e szó. Ezek alapján a PIR-töltetű falpanelok 15/30 perces tűzállósági határértékkel rendelkeznek. (E- EI/ 15-30 minősítésűek).

    
Termékcsoport:    falburkolat
Gyártó:     Lindab Kft.
Tel: 23/531-300
Hirdetés
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information