építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Fenstherm-West Kft.

Fő tevékenységünk az építőipar. Az ország egész területén nagy gondossággal, készséggel, magas színvonalon, a legmodernebb technológiával, korszerű anyagokkal valósítunk meg kivitelezéseket, felújításokat, építési beruházásokat.

 

A Fenstherm-West Kft. 1993-tól van jelen a piacon, elsősorban acélszerkezetes csarnokok építésével és lakatosszerkezetű garázsajtók gyártásával foglalkozott. Tevékenységi körét 1997-től folyamatosan bővítettük, nyílászárók forgalmazása majd a nyílászárók gyártása lett a fő profil.

Jelenleg négy műanyag nyílászáró termékcsaládot gyártunk, melyek Fenstherm Future, Fenstherm Brill, Fenstherm Zafír és Fenstherm Prémium, márkanév alatt kerülnek forgalomba. A cég termékeinek folyamatos bővítése során figyelembe vettük napjaink új építészeti trendjeit, szokásait, a vásárlói igények kiszélesedését. Ennek megfelelően a nyílászárókat alakos, íves, színes, más-más hangulatot idéző kivitelezésben készítjük.

Cím:   3390 Füzesabony, Herbária út 2.
Telefon:   36/542-577, 36/542-585
Fax:   36/542-577, 36/542-585
E-mail:   west@fensthermwest.hu  
Honlap:   fensthermwest.hu
 

Termékcsoport:nyílászáró

Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Építőanyag-kereskedés kereső       Irányítószámának megadásával megkeressük az Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt, ahol ennek a gyártónak a termékei kaphatóak.


Irányítószám:               
Fenstherm-West Kft. Hírek


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!