építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Knauf AMF Kft.

A Knauf AMF évtizedek óta Európa vezető álmennyezet-gyártó vállalatai közé tartozik. A Knauf Csoport tagjaként innovatív mennyezeti rendszereket fejleszt és gyárt a világszerte felmerülő igényekre. A AMF THERMATEX, AMF VENTATEC, DONN és HERADESIGN márkákkal a Knauf AMF kiforrott termékválasztékot kínál széles felhasználási területre: középületektől az oktatási intézményeken át egészen az egészségügyi létesítményekig.

A Knauf AMF optimális megoldásokat nyújt különféle funkciójú helyiségekben a legmagasabb műszaki követelmények teljesítésével. A gazdag THERMATEX – termékcsalád speciális akusztikus álmennyezeteket, valamint tűzvédő megoldásokat és higiéniai felületeket egyaránt tartalmaz, mely utóbbiak a káros anyagok, vagy részecskék számának csökkentésében játszanak szerepet. 
Az esztétikai igények kiszolgálására, mint álmennyezet-specialista a legkülönfélébb anyagok és felületek variációs lehetőségét kínálja. Ezek a természetes fagyapotszerkezettől, a sima fa- és fémfelületeken át, egészen a nyomtatott álmennyezeti lapfelületekig terjednek. Ezenfelül a Knauf AMF az igényekhez igazodva szerkezeti megoldásokat is nyújt; rejtettbordás, látszóbordás, vagy önhordó szerkezetet, valamint álmennyezeti szigetet és fali hangelnyelőt.

Mindkét szerkezeti rendszert /AMF VENTATEC és DONN/ az aktuális európai szabványok szerinti tűzállósági vizsgálatokon bevizsgálták. A Knauf AMF HERADESIGN fagyapot alapanyagú termék, mely magas színvonalú akusztikai rendszereket kínál optimális hangelnyelés és léghanggátlás céljára. Időtálló alapanyagok és technológiák alkalmazásával állítják elő és fejlesztik a termékeket. Széleskörű termékkínálata mellett a vállalat az egész világra kiterjedő tanácsadói hálózatot biztosít az építészek, beruházók, szakkivitelezők számára.
Cím:   2220 Vecsés, Lincoln út 1.
Telefon:   +36 29 352 840
E-mail:   info@knaufamf.hu  
Honlap:   www.knaufamf.hu
 
Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!