Saint-Gobain

Új taggal bővült a Saint-Gobain család: Lezárult a Revco Magyarország Kft. felvásárlása

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a mai nappal a Saint-Gobain Hungary Kft. családjához immár a REVCO Magyarország Kft. is csatlakozott. Az ügyvezető igazgatói feladatokat Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary Kft. vezérigazgatója látja el.



A REVCO főként homlokzat-színező vakolatok, kültéri és beltéri festékek, alapozók, felületkezelő anyagok, hőszigetelő rendszerek gyártására specializálódott. A cég több mint 26 éve aktív a hazai építőiparban és 3,9 milliárdos árbevételével meghatározó gyártója a hazai piacnak.

A Saint-Gobain Hungary Kft. vezérigazgatója, Piros Attila elmondta: "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a REVCO Magyarország Kft. csatlakozik a Saint-Gobain családhoz. Ez lehetőséget ad nekünk, hogy több hozzáadott értéket nyújtó terméket gyártsunk, amelyek kényelmet és jólétet biztosítanak az épület felhasználóinak. Emellett a REVCO környezetbarát gyártási technológiájával hozzájárul fenntarthatósági terveinkhez is."

Az akvizícióra vonatkozó összes hatósági jóváhagyást és a vásárlási szerződés összes jogi feltételét a Saint-Gobain Hungary Kft. teljesítette, így a tranzakció sikeresen lezárult.

Az új fejleményekkel kapcsolatos további információkért és kérdésekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a szokásos elérhetőségeinken.

Üdvözlettel,
A Saint-Gobain Hungary Kft.


Saint-Gobain
További információk:
www.saint-gobain.hu


SAINT-GOBAIN CSOPORT MAGYARORSZÁGON


A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Isover, Rigips, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. A csoportnak a hazai piacon 2021-ben 35 milliárd forint volt az éves forgalma.

www.saint-gobain.hu




2023.03.06.
Hirdetés
Saint-Gobain hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information