Wienerberger

Porotherm alkalmazástechnikai és tervezési útmutató
2017-es kiadás


Immáron színes kivitelben érhető el a Wienerberger falazati tervezési kiadványa



A 2017-es Construmához igazítva megjelent a Wienerberger Téglaipari zRt. átdolgozott alkalmazástechnikai kiadványa, színes ábrákkal, táblázatokkal.

A kiadvány tartalmazza a továbbfejlesztett Thermo termékcsalád (44 cm-es falazat: U=0,14 W/m2K, 38 cm-es falazat U=0,16 W/m2K) részletes műszaki adatait, illetve a tervezésükhöz, beépítésükhöz szükséges szöveges és rajzos segédanyagokat, előírásokat.

A kiadványban kibővített részletezettségű információk találhatóak a Wienerberger valamennyi termékének - falazatok, áthidalók, födém - tervezéséhez kapcsolódóan az energetika mellett tűzvédelem, akusztika és tartószerkezet témakörben is.

Az aktualizált műszaki segédlet letölthető a gyártó weboldaláról

Wienerberger alkalmazástechnikai és tervezési útmutató

illetve az info@wienerberger.hu e-mail címen ingyenesen, nyomtatott formában is igényelhető.



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2017.05.10.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information