Terrán

Megkezdte működését a Terrán új gyára 

2020 a Terrán életében a váratlan gazdasági és egészségügyi helyzet ellenére ismét az innováció éve. Júniusban megkezdte működését a kunszentmiklósi gyáregység második gyártóüzeme, amellyel a vállalat az egyetlen olyan magyarországi tetőcserépgyártóvá vált, ami hazánkban három gyártósorral rendelkezik. A cég azon dolgozik, hogy a 100 évvel ezelőtt lefektetett alapok, az előremutató gondolkodás és szaktudás biztonságot jelentsen a vásárlóknak, dolgozóinak és partnereinek még legalább 100 évig.




Az idén 100 éves Terrán a folyamatos, innovatív megújulás képességével ápolja és fejleszti egy mai napig 100%-osan magyar tulajdonban lévő, tradicionális családi vállalkozás alapjait. A cég - a terveknek megfelelően - június elején fejezte be a 2008-ban átadott kunszentmiklósi gyáregység második, közel 3000 m2-es gyártóüzemének kivitelezését. Ennek köszönhetően a vállalat megduplázta a gyártókapacitást Kunszentmiklóson a folyamatos és gyors ellátásbiztonság fenntartása érdekében.

A cég legmodernebb gyártástechnológiájába minden eddigi tapasztalatát beépítette. A három monoprofilú gyártósornak köszönhetően nincs szükség formaváltásokra, az automatizáltság szintjének növelésével tovább nő a hatékonyság, tovább optimalizálható a maximum két műszakos munkavégzés, ezért a munkavállalóknak egy jobban tervezhető munkarendet alakít ki a vállalat.

Az alkalmazottak komfortérzetét emellett új, modern, minden igényt kielégítő öltöző, szociális blokk és étkező létrehozásával emelik, továbbá kibővítésre kerül a dolgozói parkoló, valamint a kerékpártárolók is.

"Büszkék vagyunk arra, amit elértünk, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a szilárd alapokra építve a jövőben is megőrizzük piacvezető pozíciónkat, minimálisra csökkentve a külső tényezők hatását. A cégcsoport szakemberei mindig a legjobb megoldásokkal reagálnak a folyamatosan változó piaci és vásárlói igényekre azért, hogy együtt, közös erővel, bizakodással induljunk neki a következő 100 évnek. Bízunk benne, hogy a piaci helyzet hamarosan újra visszarázódik a korábbi kerékvágásba, így a Terrán a legújabb és az egyik legmodernebb gyártási technológiával a vásárlókat még gyorsabban és rugalmasabban, hazánkban egyedüli módon három gyártóegységgel tudja kiszolgálni" - mondja Gódi Attila, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. ügyvezető igazgatója.

A GINOP-1.2.1-16-2017-00224 számú, "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése" pályázat keretein belül megvalósuló beruházás értéke megközelítőleg 2 milliárd forint volt, melyből az állami támogatás 483.325.087 forint.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.




Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2020.07.14.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information