Rigips

Csináld magad! kézikönyv
A kiadványban a mindennapi életben előforduló felújítási, szerelési, szerkezetkialakítási lehetőségeket ismertetjük lépésről-lépésre, képekkel illusztrálva, mindenki számára érthető módon.

Tovább a letöltéshez
Tovább a letöltéshezRigips
További információk:
www.rigips.hu/hu


Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fős munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.2017-es árbevétele meghaladta a 40,8 milliárd eurót.

www.rigips.hu/hu


2020.08.07.

Rigips HírekRigips CsomópontokRigips TervezőknekRigips Építkezési és felújítási megoldásokRigips Műszaki adatlapokRigips Teljesítmény nyilatkozatokTerületi Képviselők és Értékesítési PontokRigips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

- Rigips hírek:


Rigips - Kis padlásból élhető tetőtér
Kis padlásból élhető tetőtér 2020.11.10.
A tetőtér beépítésével meglévő lakóterünket bővíthetjük ki, mellyel egy kényelmesebb, egészségesebb és élhetőbb életteret kaphatunk. Mik a legfőbb jellemzői a szakszerűen beépített tetőtérnek?

Rigips - Mik a főbb különbségek a falazott és a szerelt falak építése között?
Mik a főbb különbségek a falazott és a szerelt falak építése között? 2020.08.11.
Készítettünk egy rövid videót, melyben a különböző technológiával épülő falak építését és tulajdonságait hasonlítjuk össze. Baloldalon a kerámia téglafal készül, középen a mészhomok téglafal kivitelezése történik és jobbra a Habito lakáselválasztó fal építését láthatjuk.

Rigips - Lakáselválasztó falak újragondolva
Lakáselválasztó falak újragondolva 2020.08.07.
Nem csak az fontos, hogy a szobákat elválasztó falak hogyan épülnek és milyen követelményeknek felelnek meg, hanem komfortérzetünk szempontjából az is jelentős, hogy a lakásunkat határoló falak milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez a kiadványunk összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat a Habito lakáselválasztó falakról.

Rigips - Csináld magad! kézikönyv
Csináld magad! kézikönyv 2020.08.07.
A kiadványban a mindennapi életben előforduló felújítási, szerelési, szerkezetkialakítási lehetőségeket ismertetjük lépésről-lépésre, képekkel illusztrálva, mindenki számára érthető módon.

Rigips - Rigips szárazépítési rendszerek bemutató videó
Rigips szárazépítési rendszerek bemutató videó 2020.04.21.
A megoldás a Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió által gyártott és forgalmazott termékeket foglalja magába. Az alkalmazás a Rigips réteges falszerkezetek tervezéséhez szükséges minden elemet és rendszert tartalmaz, segítségével engedélyezési és kiviteli szintű tervek, látványtervek, valamint tételkimutatás készíthetők. A megoldás az eddigi hasonló megoldásoktól eltérően nem csak a burkolat meghatározására, hanem a mögötte található tartószerkezetek kialakítására is lehetőséget biztosít, melynek kiosztása a Rigips szabályai alapján a falszerkezetben teljesen automatikus. A tartószerkezet 3D-ben is megjeleníthető. A 2D megjelenítést könnyen kezelhető, előre definiált csomóponti rajzok is segítik, melyek GDL könyvtárként érhetők el az alkalmazás részeként telepítve.

Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information