Egyedi megoldások
Rétegrend-szerkesztő [éptár] online 3D épületbemutató program Leier cserép- és díszburkolat színválasztó Leier online Kerttervező megoldás
   Rétegrend-szerkesztő
   
A rétegrend-szerkesztő segítségével összeállítható egy több alkotóelemből álló, rétegrendes szerkezet (fal, oszlop, gerenda, födém, tető, kitöltés), amely beilleszthető az építészeti tervezőprogramokba (ArchiCAD, Architectural Desktop, ARCHline.XP). Ez a beillesztés teljes funkcionalitást jelent: a beillesztett elem követi a beállított paramétereket, megjelenik a terven mint épületelem, 2D-ben és 3D-ben is. A tervbe illesztett épületelemekrol formázott, pontos lista készítheto, amely tartalmazza az adott épületszerkezetek minden összetevojét terméknevekkel vagy anélkül.

A kívánt réteges szerkezetet itt lehet összeépíteni és módosítani. A szerkesztés folyamán figyelemmel kísérhetjük a szerkezet hőtechnikai értékeinek változását is. Az összeállított rétegrendről egy XML fájl menthető, amit meg lehet nyitni a CAD tervezői szoftverekben a rétegrend-szerkesztő kiegészítő alkalmazás segítségével. Ezután automatikusan létrejön az általunk definiált épületszerkezet, megjeleníthető, listázható módon.

rétegrend-szerkesztő indítása
 
Rétegrend-szerkesztő
    vissza a letöltések listájához
Online alkalmazás Útmutató Bemutató   A megoldást az
Éptár Kft. készítette

   Leier cserép- és díszburkolat színválasztó program
   
Színezze ki kedvére álmai házát!

Nehezen tudja elképzelni, hogyan mutat majd a színes tetőcserép új otthonán? Kíváncsi arra, hogy családi házához milyen színű térburkolókövek illenek a legjobban? A Leier legújabb cserép- és díszburkolat színválasztó szoftvere mostantól segít Önnek a tervezésben. Töltse le az ingyenes programot, és tervezze meg kényelmesen saját otthonát!

www.eptar.hu/leier_szinezo
 
Leier cserép- és díszburkolat színválasztó program
    vissza a letöltések listájához
Online alkalmazás Útmutató Bemutató   A megoldást az
Éptár Kft. készítette

Hirdetés