Wienerberger

Wienerberger Brick Award 2018: A zsűri tagjai

A 2004-ben életre hívott Wienerberger Brick Award olyan építészeti díj, mely az egyedülálló, modern téglaépítészeti megoldásokat díjazza. A díjátadóra kétévenként kerül sor, így 2018-ban már nyolcadik alkalommal adja át a Wienerberger az elismerést a győztes pályázóknak. A pályázati időszak végéig, azaz április 20-ig 44 országból majdnem 600 pályázat érkezett be.




Építészek, építész szakírók és kritikusok határozták meg annak az 50 projektnek a listáját, melyek közül az öt, nemzetközileg elismert építészből álló független zsűri fogja kiválasztani 2018 májusában a kategória győzteseket, valamint a Nagydíj nyertesét.

A Brick Award 18 zsűri tagjai:



A kiválasztásban a Wienerberger semmilyen módon nem vesz részt, a zsűri önállóan dönt a végeredményről, különös figyelmet fordítva a kivitelezés színvonalára, a projekt innovációjának mértékére, a téglák felhasználási módjára, valamint arra, hogyan sikerült kombinálni a funkcionalitást a fenntarthatósággal és az energiahatékonysággal.
A szakmai elismerés mellett a kategória győztesek 5000 €, míg a Nagydíj győztese 7000 € pénzdíjazásban is részesülnek.

További információ:
www.brickaward.com

T +43 1 601 92 - 10556 | andrea.blama@wienerberger.com



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2017.06.29.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information