Wienerberger

Végezze el a Wienerberger online kurzusát és szerezzen 1 MÉK pontot!

Többrétegű Porotherm falazatok és Tondach kerámia tetőfedések korszerű műszaki megoldásai

Online továbbképzés
MÉK 1 pont (390/2019)




Hogyan tervezzünk szakszerű, korszerű, gazdaságos falazatot?
Melyek a tetőtervezés fő szempontjai a 21. században?
Mindezek megtervezéséhez milyen gyártói segítségre számíthatunk?


A 2020. december 31-ig elvégezhető webinárium keretében konkrét példák segítségével sorra vesszük a korszerű Porotherm falazatok és Tondach tetők tervezésének ökölszabályait, a Wienerberger által a szakemberek rendelkezésére bocsátott, felhasználható segédleteket, illetve a gazdaságossági szempontokat és a témát érintő hatályos jogszabályi környezet áttekintését is.

A webinárium egyik témája, hogy milyen szempontok alapján érdemes falazati és tetőfedő anyagokat választani, illetve a gyártó bemutatja a kerámia homlokzatburkolatok lehetőségeit - legyen szó újépítésről vagy akár felújításról.
Az érdeklődők megismerhetik, hogy mindehhez a Archicad megújult rendszerében a Wienerberger milyen tervezői segítséget nyújt , nem csak a falazatok és tetők esetében, hanem a munkaerőhiány miatt egyre inkább előtérbe kerülő födémszerkezetek kapcsán is. A 2019-ben országszerte 11 helyszínen megrendezett, Budapesten rögzített konferencia célja, hogy "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes, fontos és hasznos tudnivalókat.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 2,5 órányi előadás tartalmára épülő online teszt kitöltése.
A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 14 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

A webinar az alábbi linken érhető el: http://buildmarketing.hu/ujteszt/webinarium/48-korszeru-tobbretegu-falazatok-es-keramia-tetofedesek



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2020.04.14.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information