Mediterrán Városnyi terület fedhető be az idén eladott Terrán cserepekkel Terrán cserepek a határon túlra is 


A 95 évvel ezelőtt alapított magyar családi vállalkozás, a Terrán cégcsoport - öt leányvállalatból álló, és Európa 12 országába szállító - jelentős nemzetközi vállalattá fejlődött, megbízhatóságukat fémjelzi, hogy a hazai beton tetőcserépgyártó cégek közül 2015-től elsőként emelték termékeik garanciális idejét 50 évre, amit a külpiacokon is érvényesíthetnek a vásárlók. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. világszínvonalú gyártástechnológiájának köszönhetően Magyarországon kívül a külpiacaikon is kimagasló eredményeket értek el az év első 3/4 évében, a 2014-es eredményeket várhatóan kb. 20%-kal tudják növelni 2015-ben.





A környező országokban a 2009-es válságot követően sem csökkent olyan drasztikusan az újépítések száma, mint Magyarországon. Szlovákiában például az idén az újépítések és a felújítások aránya már kb. 50-50%, míg itthon ez az arány 25-75%. Gódi Attila cégvezető szerint nagy lendületet adna a hazai építőiparnak a CSOK mellett párhuzamosan működő államilag támogatott lakossági hitelek kamatköltségeinek csökkentése. Gódi szerint a CSOK kiegészítésre szorul, jelenleg ugyanis nem terjed ki a lakásfelújításokra, így a tetőfelújításra sem.

A Terrán hazai és külpiaci eredményeit értékelve Gódi Attila ügyvezető igazgató még elmondta: "Az idei növekedésünk egyik legfontosabb záloga a Synus termékünkben rejlő innováció, és az innováció nyújtotta kedvező árfekvés. Arra számítok, hogy 2016-ban itthon és külföldön tovább élénkül a lakásépítési piac, a legnagyobb fellendülés számunkra valószínűleg a volt jugoszláv tagállamoknál mutatkozik majd."

A Terrán csoport 2015 első 9 hónapjában 30 millió tetőcserepet értékesített itthon és külföldön, ami 25%-os növekedés 2014 hasonló időszakához viszonyítva, ez a mennyiség megközelítőleg egy városnyi épület befedését jelenti. A vállalat az idei év első 9 hónapjában 5,808 milliárd forint árbevételt realizált, ami közel 20%-kal magasabb az előző 4,931 milliárdos bázisidőszakhoz képest. Az exportból származó árbevétel a csoport árbevételének közel 55%-át teszik ki. A számottevő növekedés főként a magyarországi bevezetést követően a külpiacokon is népszerű Synus-nak, a legkönnyebb Terrán tetőcserépnek, illetve a 30-ról 50 évre emelt termékgaranciának köszönhető.






További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.tetotepitek.hu
www.terranteto.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2015.10.27.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information