Új színek a Mapei kínálatában!

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap az év színe, melyet a Pantone választ, és ami hatással van a lakberendezésre, a divatvilágra, és néha az építőiparra is. Azért néha, mert a 2022-es év színe a Very Peri-t, ami egy igazán dinamikus szín, ibolya, vörös árnyalattal keresztezve. Ez az összeállítás nem gyakori homlokzaton.


2021-ben például a semleges szürke, 2020-ban kék, 2019-ben korall voltak az év színei. Ha nem is konkrétan az égszínkék, de a kékes árnyalatok 2020-ban jellemzőbbek voltak, mint előtte és utána. A szürke hatása is érezhető volt. Antracit-fehér gombinációkban terveztek homlokzatokat, a tervezők bátrabban nyúlnak a kontrasztokhoz. A trendeket, hatásokat az építőipari gyártók is figyelik, hisz senki sem szeretne lemaradni. A cserép, nyílászáró, vagy ereszgyártó cégek új árnyalatokkal jelentkeznek a piacon, követik az aktuális trendeket. A homlokzati színek esetében sincs ez másképp: új színkártyák, színvilágok, fantázianevek jelennek meg a gyártóknál. A színkártyák megújulási periódusa nem gyakori, a bennük lévő színmennyiségek miatt.
A Mapei 2023-ban teljesen megújítja színeit, és új színkártyákat vezet be a piacra, melyek a következőek:

Extra Colour - 315 vadonatúj kültéri homlokzati vakolat szín, egyedi színkártya kialakítással, amely lehetővé teszi az áranyalatok pontos, gyors és könnyű kiválasztását.

INspire Selection - 96 beltéri festék szín.

Texture - struktúrák kiválasztásában segítő specifikus kártya.


A megújult színeket tartalmazó színkártyák 2023 első negyedévében érkeznek partnereinkhez.

A már sokak által ismert Master Collection színkártya továbbra is forgalomban marad - mintegy alap színvilágaként a Mapei-nek -, az új színkártyák a könnyebb választást segítik partnereinknek a jövőben.

Büszkén mondhatjuk, hogy az új színkártyák bevezetése után 1317 homlokzati színből választhatnak partereink, amellyel Magyarország legnagyobb színválasztékával rendelkező gyártócéggé lép elő a Mapei Kft.!További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.2023.01.17.
Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


BIBLOCK

BIBLOCK

Kétkomponensű vizes emulziós epoxi párazáró szer szilárdító és ...

ULTRABOND TURF PU 2K

ULTRABOND TURF PU 2K

Kétkomponensű, nagyon alacsony illékony szervesanyag (VOC) kibocsátású, ...

QUARZO 0,25 0,5 1,9

QUARZO 0,25 0,5 1,9

Tűziszárított, minőségi kvarchomok. Osztályozott szemcseméretű ...

MAPESONIC CR

MAPESONIC CR

Gumi és parafa őrlemény hangszigetelő alátét lemez aljzatokra kerámia, ...

KERAPOXY EASY DESIGN

KERAPOXY EASY DESIGN

...

MAPECOAT TNS FINISH 1.3.4

MAPECOAT TNS FINISH 1.3.4

Válogatott adalékokkal töltött vizes bázisú színezett akrilgyanta ...

Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information