Új színek a Keracolor FF Flex fugázóanyag színválasztékában!

A burkolatok állandó változása időnként befolyásolja a fugázáshoz használt színek alakulását is. Az elmúlt időszakban a Mapei legismertebb fugázóanyaga, a Keracolor FF Flex színpalettája is jelentős változásokon ment keresztül: néhány szín eltűnt, és újak érkeztek a helyükre.


Mi is alkalmazkodtunk a jelenlegi trendekhez, és a Keracolor FF Flex fugázóanyag színskálája 11 új színnel bővült. A színek egy része harmonizál a természetes kövekkel, a fa hatású lapokkal és a különféle pasztell árnyalatokkal, de emellett megtalálhatók élénkebb, kékes és zöldes árnyalatok is.


A Keracolor FF Flex fugázóanyag színskála új színei, amik 2023-tól elérhetőek:



Ezekkel az árnyalatokkal már 37 darabra bővült a paletta teljes választéka, és ami fontos még, hogy mindegyikből elérhető az adott színváltozat a Mapesil AC szilikon termékhez is!

A fugázót 6 mm szélességig javasoljuk alkalmazni, akár vizes helyiségekbe is, mert vízlepergető hatású, és a normál kötésideje miatt akár nagyobb felületek fugázására is alkalmas.

A Keracolor FF Flex termékek tartósak, felhasználóbarátak és könnyen tisztíthatóak, így biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a burkolatának megfelelő színt!

Ha szeretné megnézni, milyen színű fuga illik a kiválasztott burkolatához, próbálja ki a Mapei fuga színválasztót!











További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu
Kereskedőkereső


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2023.07.18.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information