Terrán pályázatok tapasztalt és leendő építészeknek
2022.06.08.

A mai igényeket csak korszerű építőanyagokkal lehet kielégíteni. A Terrán 360o-os termékportfóliója felveszi a versenyt az idő múlásával, a márka hosszú időre szóló, írásos garanciával védett cserép-, hőszigetelő és ereszcsatorna-rendszerei az évtizedek során bizonyították minőségüket.
Azonban az ökotudatosság is egyre erősödő vásárlói, építtetői igény, ám sokakat elrettent a hagyományos, nagytáblás rendszerek látványa, ha napelemekről van szó. Egy újonnan épített vagy felújított háznál érthető szempont, hogy az ember hazaérkezve örömmel és büszkén szeretne otthonára nézni. A Generon napelemes tetőcserépnek köszönhetően nincs felesleges tetőáttörés, így az prémium megjelenést biztosít az ingatlan számára és növeli annak értékét. Első ránézésre annyi különbség látható csupán, hogy a Generonon megcsillan a napfény, ezzel is azt üzenve, hogy ez a tető - és az alatta lévő család - igazán naprakész.

A Terrán egyik kiemelt célja évek óta a gyakorló és leendő építészek bevonása az úttörő megújuló energetikai megoldások és a minőségi tetőkialakítások megismerésébe, valamint tervezésébe, pályázat formájában. A Gyártó arra ösztönzi a szakembereket, hogy referencia értékű tető- és épülettervek szülessenek, emellett arra törekszik, hogy az építészeti alkotásokat és tervezőket minél szélesebb körben bemutassa a nyilvánosság előtt.

2022-ben a vállalat az Építész pályázatot a "GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már a jelenben" és "Minőségi Terrán tetőrendszer az építészeti jövőképben" mottók égisze alatt indította útjára.

Az Építész hallgatói pályázat szintén két területet ölel fel, a pályázók "GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már ma" és "Korszerű tetőrendszerek" jelige szerint nyújthatják be alkotásaikat.


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2022.06.08.
Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Terrán SYNUS Mocca

Terrán SYNUS Mocca

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán COPPO Ferrara

Terrán COPPO Ferrara

MEDITERRÁN HANGULATÚ-Egyedi mediterrán karaktert biztosít a háznak. ...

Terrán SYNUS Tégla

Terrán SYNUS Tégla

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán ZENIT Mars

Terrán ZENIT Mars

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán ZENIT Gránit

Terrán ZENIT Gránit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán SYNUS Carbon

Terrán SYNUS Carbon

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information