Terrán

Terrán őszi akció 

A legújabb felületkezelési eljárásunknak köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. A selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt kölcsönöz a tetőjének! Válassza ELEGANT felületkezelésű Synus tetőcserepünket, most kedvező áron!


Akció időtartama: 2020. augusztus 17-től október 31-ig



AKCIÓS KIADVÁNY LETÖLTÉSE





Synus Elegant akció

A Terrán legkönnyebb tetőcserepét, most új ELEGANT felületkezeléssel, 50 év garanciával kínáljuk Önnek, most akciós áron! Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével az egyik legjobb választás tetőépítéshez.

Mit kell tudni a prémium kategóriás Elegant felületkezelésről? Kattintson ide és olvassa el!

ÉRDEKEL AZ AKCIÓ







Új termékek bevezető áron

Az őszi akciónk mellett más kedvezménnyel is készültünk Önöknek! Új termékeinket most bevezető áron érhetik el. Válassza most Zenit termékcsaládunk legújabb termékeinek egyikét! A letisztult, egyszerű formák kedvelőinek Zenit Gesztenyebarna és Antracit termékünk tökéletes választás, mely Elegant felületkezelésének köszönhetően, tartósabb védelmet nyújt a környezeti tényezőkkel szemben. Zenit Gesztenyebarna és Antracit tetőcserepeink most 299 Ft/db bevezető áron érhetők el.



A Rundo cserepek kedvelői számára is tartogat újdonságot az őszi szezon. Legújabb, Elegant felületkezelésünkkel ellátott Rundo Tégla , Sötétbarna és Antracit termékeinket most szintén 255 Ft/db-os bevezető áron kínáljuk.

Az akciók további részleteiről az Akciók menüpont alatt olvashat részletesen, akciós termékeinket pedig keresse márkakereskedőinknél !


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2020.09.07.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information