Terrán Kivitelezői Képzések 2022-ben is
Még akad pár hely a szakmai berkekben méltán népszerű Terrán tetőfedő és Generon képzéseire
2022.02.09.

A nagy múltú hazai tetőcserépgyártó idén is meghirdette tetőfedő képzési programját, amelybe egyedülálló fejlesztésük, a Generon napelemes tetőcserép rendszerük ismeretanyaga is bekerült.
A Terrán felelős gyártóként nemcsak kimagasló minőségű termékeinek folyamatos fejlesztésére, de a szakemberek edukációjára is nagy hangsúlyt fektet, hiszen az ácsoknak, tetőfedőknek az alapvető ismereteken és a szerteágazó tapasztalaton túl speciális tudásanyagra is szükségük van. A vállalat célja, hogy kivitelező partnereik számára olyan rálátást biztosítson az egyes Terrán termékek sajátosságaira, igényeire, tulajdonságaira, valamint a legújabb technikai megoldásokra, amelyek lehetővé teszik a lehető legmagasabb színvonalú munkavégzést, a vásárlók maximális kiszolgálását.

A kivitelezők a teljes körű képzések során az elméleti és gyakorlati alapokon kívül az anyaghasználatba, a gyártási folyamatokba is mélyebb betekintést kapnak, a tananyagnak a gyárlátogatás szintén részét képezi.

A számos nemzetközi és hazai elismeréssel rendelkező napelemes tetőcserép a bevezetése óta már közel 250 otthon és középület energiaellátását biztosítja, népszerűsége egyre csak növekszik. A különböző állami támogatásoknak és pályázatoknak köszönhetően pedig még inkább elérhetővé válik azok számára, akik energetikai korszerűsítésben gondolkodnak, így a szakembereknek érdemes ezen a területen is naprakésznek lenniük.

A Terrán képzési programja rendkívül komplexen járja körbe a cég fő és kiegészítő termékekből álló portfólióját, minden részletre kiterjedően készíti fel a szakértőket a teljes tetőrendszer felépítésére, esettanulmányokkal, összetett helyzetek megoldására adott válaszokkal kiegészítve.

További információ: https://terranteto.hu/hirek/terran-kivitelezoi-kepzesek-2022/


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2022.02.09.
Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Terrán ZENIT Mars

Terrán ZENIT Mars

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán ZENIT Gesztenyebarna

Terrán ZENIT Gesztenyebarna

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán SYNUS Fekete

Terrán SYNUS Fekete

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán RENOVA PLUS Barna

Terrán RENOVA PLUS Barna

A TETŐÉPÍTÉS GAZDASÁGOS CSEREPE-Az alapcserép a tetőfedés alapeleme. ...

Terrán RUNDO Carbon

Terrán RUNDO Carbon

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán SYNUS Meggypiros

Terrán SYNUS Meggypiros

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information