Mediterrán



Az akció folytatódik! 

A jól megválasztott tetők akár 100 évet meghaladóan is betöltik funkciójukat. Mi a Terránnál arra törekszünk, hogy az általunk gyártott termékek mindegyike kiállja az éghajlati viszontagságokat, kiválóan megfeleljenek a Kárpát-medence időnként szélsőséges időjárási viszonyainak is.



Synus Colorsystem Akció

2017. április 1-től indult akciónkban a Synus ColorSystem felületkezelésű termékeinket a Synus Basic-kel megegyező 179 Ft/db áron kínáljuk. Az akcióban a Synus ColorSystem termékcsalád teljes színválasztéka (tégla, sötétbarna, fekete) elérhető.

Akció érvényessége: meghosszabbítva június 30-ig.
Megrendelések leadási határideje: 2017. június 30.
Kiszállítási határidő: 2017. július 21.
Az akciós ár csak tranzit megrendelések esetén érvényes!


Tudta?

Tudta, hogy a Synus termékünk 2015-ben Construma díjat kapott?




Synus termékcsalád



+ Tovább a termékcsaládhoz


Zenit akció

Zenit - kifinomult ízlés, letisztult stílus.

Ezt a méltán népszerű terméket, most fantasztikusan kedvező 269 Ft/db áron kínáljuk. Az akcióban termékcsaládunk összes tagja (Ódon, Carbon, Grafit, Grosso-Onix, Gránit és Onix) részt vesz.

Akció időtartama: meghosszabbítva június 30-ig.

Megrendelések leadási határideje: 2017. június 30.

Kiszállítási határidő: 2017. július 21.

Az akciós ár csak tranzit megrendelések esetén érvényes!


Zenit termékcsalád



+ Tovább a termékcsaládhoz


Zenit ClimaControl

Modern technológiákkal kívánunk megfelelni a mai energiatudatos vásárlói igényeknek is. A napjainkban népszerű sötétebb tónusú tetőcserepek esetében különösen fontos az energiahatékony megoldás.

Ismerje meg a Terrán legújabb felületkezelési eljárását, amellyel akár 10°C-kal alacsonyabb hőmérséklet érhető el a hagyományos tetőfedőanyagokhoz képest.**

Zenit ClimaControl felületkezeléssel ellátott termékeink Space (fekete), Moon (antracit) és Mars (téglavörös) színekben kerülnek bevezetésre

Figyelem! A Resistor felületkezelésű termékekhez hasonló fényes megjelenés mellett a Zenit ClimaControl termékünk visszafogottan elegáns matt felületben is elérhető.

Akció érvényessége: bevezető áron 2017. június 30-ig.
Megrendelések leadási határideje: 2017. június 30.
Kiszállítási határidő: A matt és fényes felülettel ellátott Zenit Space, Moon és Mars termékeink szállítási határideje a rendelés leadásától számított 3 hét!


Zenit új termékek



Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
http://www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2017.06.08.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information