Terrán

Tavasz hírnöke akció a Terránnál! 


3+1 érv, hogy Ön is a Terrán betoncserepeit válassza! 


1. Betoncserép: vízzáró, színtartó és nagy teherbírású

A beton, mint alapanyag több ezer éves múlttal rendelkezik. Az ókori görögök Kr. e. 2000-ben használták az égetett mész és homok keverékét, a rómaiak már vulkáni hamut is kevertek ehhez a mészhabarcshoz. A Rómában található 2000 éves Pantheon kupolájának építésekor is ezt a betont használták fel. Ennek köszönhetően a mai napig megcsodálhatjuk az építményt. A beton tehát időtálló alapanyagnak bizonyult.

2. Alapcserepek, kiegészítő cserepek és egyéb kiegészítők sorát kínáljuk

A Terránnál egy helyen megtalál minden terméket és kiegészítőt, amire a tetőépítéshez szüksége lesz!

NÉZZE MEG HOL TUDJA MEGVÁSÁROLNI


3. 50 év írásos garancia

Tetőt nem egy évre, hanem egy életre választunk. Éppen ezért vállalunk cserepeinkre 50 év írásos garanciát. Tegye le voksát a Terrán betoncserepei mellett még ma!

És hogy miért jó választás a Terrán? Kattintson ide, és tudja meg!

Így néznek ki a Terrán tetőcserepek valós környezetben

        

        

  


+1 érv: most akciós áron!
2019 márciusában a Terrán Coppo 2018 betoncserepek, illetve a Resistor felületkezeléssel ellátott Danubia cserepek akciós, 310Ft/db áron vásárolhatóak meg márkakereskedősinknél.

Itt az idő, hogy belevágjon a tetőcserének!

Akcióban szereplő termékek

           

     


NÉZZE MEG HOL TUDJA MEGVÁSÁROLNI



Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu




Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2019.03.08.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information