Számos előnnyel járó partnerprogramot indít kivitelezőknek a Wienerberger Magyarország
A csatlakozók ráadásul egy nyereményjátékban is részt vesznek
2024.09.10.

Az építkezések során a kivitelezők számos kihívással szembesülnek, amelyek közül kiemelkednek az alapanyagok és eszközök beszerzésének nehézségei, a pontos mennyiségek kalkulációja, valamint az alkalmazástechnikának megfelelő beépítés technikája. Ezek a problémák nemcsak a projekt hatékonyságát befolyásolják, hanem a végeredmény minőségét is. A megrendelők és a kivitelezők célja, hogy az építkezés minél gördülékenyebben, költséghatékonyabban készüljön el, amiben az elérhető legújabb technológiák sokat segíthetnek. A Wienerberger, az építőipari anyagok szakértője ezeket az igényeket felismerve idén ősszel ismét meghirdette a Porotherm Kivitelezői Partnerprogramját, amely amellett, hogy hosszú távú együttműködést kínál, átfogó támogatást nyújt a kivitelezőknek a munkafolyamatok könnyítésére.




A Kivitelezői Partnerprogram célja, hogy a szakemberek számára olyan megoldásokat kínáljon a Wienerberger, amelyek nemcsak a jelen, hanem a jövő generációi számára is biztosítják a tartós és fenntartható építkezést. Emellett az új partnerekkel hosszú távú kapcsolatot alakítson ki, valamint bővítse meglévő szakemberbázisát. A regisztráció 2024. augusztus 15. és november 15. között zajlik.

A partneri együttműködés keretében számos lehetőség áll az építőipari szakemberek és kivitelezők rendelkezésére. A vállalat többek között olyan díjmentes szolgáltatásokat biztosít a csatlakozó partnerek számára, amelyek nagyban megkönnyítik a tervezést és a munkavégzést. Ezek közé tartozik például a díjmentes alkalmazástechnikai szaktanácsadás, valamint a díjmentes mennyiségszámítás Porotherm falazóelemekre, illetve ezen túl a Tondach, valamint Semmelrock termékekre. Kifejezetten a csiszolt technológia ismertebbé válását támogatva a program része az alkalmazástechnikának megfelelő beépítés bemutatása Porotherm Rapid termékekre, vagyis az első sor tégla lerakásának helyszíni támogatása. A technológia használatához szükségesek különböző Rapid szerszámok, illetve eszközök. Ezek, valamint a Rapid téglák beszerzéséhez segítenek megtalálni a legmegfelelőbb kereskedőt.

„A Wienerberger számára kiemelten fontos, hogy a kivitelezők részére olyan támogatásokat nyújtson, amely nemcsak a munkavégzést teszik könnyebbé, hanem a hatékonyságot és a minőséget is növelik. A Porotherm Kivitelezői Partnerprogram ideális lehetőség arra, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki a kivitelezőkkel, és részesüljenek a gyártói támogatás előnyeiből. Ezúttal egy nyereményjátékkal is szeretnénk feldobni a hétköznapi együttműködést, amely reményeink szerint még vonzóbbá teszi a programban való részvételt″ — mondta Nagy Zsolt István a Wienerberger zRt. marketingvezetője.

A partnerprogramra kizárólag online lehet jelentkezni a Wienerberger weboldalán. A csatlakozás ingyenes, és a résztvevők között a két promóciós időszak végén 3-3 nyertest sorsolnak ki. A nyeremény átvételének feltétele, hogy a kiválasztott pályázó a promóciós időszak alatt meghatározott mennyiségű Porotherm Rapid téglát vásároljon és azokat leszállíttassa az építkezés helyszínére.

További információ:





Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2024.09.10.
Porotherm 30 Alfa Rapid

Porotherm 30 Alfa Rapid

Téglafalak lábazatának ajánlott 30 cm-es hőszigeteléssel töltött ...

MACUPHON 25

MACUPHON 25

25 cm vastag habarcstáskás beton falazóelem. Kifejezetten magas ...

AURORA

AURORA

Homlokzati tömör burkoló tégla Beige piros fekete szín, kézi vetésű, ...

Porotherm DRYFIX extra kinyomó ...

Porotherm DRYFIX extra kinyomó ...

Általános pur-hab pisztoly Dryfix extra habhoz.

Porotherm 30 AKU Z tégla

Porotherm 30 AKU Z tégla

30 cm vastag hanggátló falazóelem A Porotherm 30 AKU Z 30 cm vastag, ...

AGORA ZILVERGRIJS

AGORA ZILVERGRIJS

Homlokzati tömör burkoló tégla Szürke szín, kézi vetésű, rusztikus ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information