Sötét, elegáns és kerámia: íme a Tondach Black Collection
2023.12.01.

A sötét tetőcserép nem csak elegáns, letisztult és modern, de kitűnő választás azoknak a szakembereknek vagy építtetőknek, akik a legújabb építési trendekhez igazodva választanák ki, vagy alakítanák át épületük tetejét. A Tondach Black Collection kínálatában elérhető a márka összes sötét színű kerámia tetőcserepe, amelynek segítségével könnyen eligazodhatunk a különböző méret, stílus, szín és forma között.




A tető nem csak az épület koronája, de nagyban meghatározza annak karakterét is. A modern építészetben napjaink meghatározó irányzata a sötét tetőfedő anyag választása, mely magában hordozza annak kockázatát, hogy a tetők elvesztik változatos karakterüket, egyhangúvá válnak. A Tondach termékkínálatában 10 sötét színű, különböző alakú, méretű és felületkezeléssel ellátott kerámia tetőcserép érhető el. Ezek formai változatossága lehetőséget biztosít arra, hogy adott épület stílusához a leginkább illeszkedő tető valósuljon meg. A Tondach Black Collection-ben egy helyen megtalálhatók tradicionális, íves vágású, ugyanakkor modern, a F.A. Porsche design stúdió által tervezett termékek is, a gránittól kezdve a titánon át egészen a bazalt, vagy Amadeus fekete színig. Szerencsére az elegancia mellett nem kell lemondani a kerámia nyújtotta időtálló minőségről sem.

A Tondach Planoton 9 FusionProtect antracit és FusionProtect titán színben elérhető kerámia tetőcserepek letisztult formavilágukkal és sima felületükkel visszafogott eleganciát kölcsönöznek a háznak. Míg a legmodernebb design szerelmeseinek az F.A. Porsche design stúdió és a Wienerberger kollaborációja, a V11 tetőcserép lehet a tökéletes választás. Fazettás kialakítása megtöri a fényt, így betekintési szögtől függően változik a tető vizuális megjelenése.

Tartós szín egy életen át

A speciális FusionProtect felületkezelési technológia garantálja a különleges és időtálló szépséget. A szín a több mint 1 000°C-os gyártási folyamat során válik eggyé a kerámiával. Az Amadeus technológiánál alkalmazott üvegmázas felületvédelem különösen ellenállóvá teszi a cserepeket, és egyedülállóan sima felszínt biztosít. A fenti eljárásoknak köszönhetően a tető nem koszolódik, sav- és lúgálló lesz, ellenáll az UV sugaraknak. Kiemelkedő vízlepergető képessége segíti az öntisztulást, így a tető szép marad egy életen át.

A Tondach Black Collection egyedülálló lehetőséget kínál az építészeknek, kivitelezőknek és építtetőknek, hogy modern, elegáns és tartós tetőcserepeket választhassanak, amik illeszkednek a Wienerberger további termékeihez is. Azok, akik értékelik a kerámia időtálló minőségét, biztosan megtalálják a számukra tökéletes megoldást ebben a "sötét válogatásban".

További információ: https://www.wienerberger.hu/termekek/tondach/tondach-black-collection.html



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.12.01.
AGORA ZILVERGRIJS

AGORA ZILVERGRIJS

Homlokzati tömör burkoló tégla Szürke szín, kézi vetésű, rusztikus ...

Porotherm 38 X-therm Rapid tégla

Porotherm 38 X-therm Rapid tégla

38 cm vastag csiszolt falazóelem vékonyrétegű falazóhabarccsal A ...

CAMPUS 460

CAMPUS 460

Homlokzati tömör burkoló tégla Téglavörös-fehér szín, kézi ...

POLARIS SAROKLAPKA

POLARIS SAROKLAPKA

Homlokzati klinker saroklapka Fekete tarka szín, gépi készítésű, sima ...

AGORA GRAFIETZWART LAPKA

AGORA GRAFIETZWART LAPKA

Homlokzati burkoló lapka Grafit szín, kézi vetésű, rusztikus felület ...

Porotherm 30 Alfa Rapid

Porotherm 30 Alfa Rapid

Téglafalak lábazatának ajánlott 30 cm-es hőszigeteléssel töltött ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information