Sötét, elegáns és kerámia: íme a Tondach Black Collection
2023.12.01.

A sötét tetőcserép nem csak elegáns, letisztult és modern, de kitűnő választás azoknak a szakembereknek vagy építtetőknek, akik a legújabb építési trendekhez igazodva választanák ki, vagy alakítanák át épületük tetejét. A Tondach Black Collection kínálatában elérhető a márka összes sötét színű kerámia tetőcserepe, amelynek segítségével könnyen eligazodhatunk a különböző méret, stílus, szín és forma között.
A tető nem csak az épület koronája, de nagyban meghatározza annak karakterét is. A modern építészetben napjaink meghatározó irányzata a sötét tetőfedő anyag választása, mely magában hordozza annak kockázatát, hogy a tetők elvesztik változatos karakterüket, egyhangúvá válnak. A Tondach termékkínálatában 10 sötét színű, különböző alakú, méretű és felületkezeléssel ellátott kerámia tetőcserép érhető el. Ezek formai változatossága lehetőséget biztosít arra, hogy adott épület stílusához a leginkább illeszkedő tető valósuljon meg. A Tondach Black Collection-ben egy helyen megtalálhatók tradicionális, íves vágású, ugyanakkor modern, a F.A. Porsche design stúdió által tervezett termékek is, a gránittól kezdve a titánon át egészen a bazalt, vagy Amadeus fekete színig. Szerencsére az elegancia mellett nem kell lemondani a kerámia nyújtotta időtálló minőségről sem.

A Tondach Planoton 9 FusionProtect antracit és FusionProtect titán színben elérhető kerámia tetőcserepek letisztult formavilágukkal és sima felületükkel visszafogott eleganciát kölcsönöznek a háznak. Míg a legmodernebb design szerelmeseinek az F.A. Porsche design stúdió és a Wienerberger kollaborációja, a V11 tetőcserép lehet a tökéletes választás. Fazettás kialakítása megtöri a fényt, így betekintési szögtől függően változik a tető vizuális megjelenése.

Tartós szín egy életen át

A speciális FusionProtect felületkezelési technológia garantálja a különleges és időtálló szépséget. A szín a több mint 1 000°C-os gyártási folyamat során válik eggyé a kerámiával. Az Amadeus technológiánál alkalmazott üvegmázas felületvédelem különösen ellenállóvá teszi a cserepeket, és egyedülállóan sima felszínt biztosít. A fenti eljárásoknak köszönhetően a tető nem koszolódik, sav- és lúgálló lesz, ellenáll az UV sugaraknak. Kiemelkedő vízlepergető képessége segíti az öntisztulást, így a tető szép marad egy életen át.

A Tondach Black Collection egyedülálló lehetőséget kínál az építészeknek, kivitelezőknek és építtetőknek, hogy modern, elegáns és tartós tetőcserepeket választhassanak, amik illeszkednek a Wienerberger további termékeihez is. Azok, akik értékelik a kerámia időtálló minőségét, biztosan megtalálják a számukra tökéletes megoldást ebben a "sötét válogatásban".

További információ: https://www.wienerberger.hu/termekek/tondach/tondach-black-collection.htmlWienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.12.01.
Porotherm 30 Alfa Rapid

Porotherm 30 Alfa Rapid

Téglafalak lábazatának ajánlott 30 cm-es hőszigeteléssel töltött ...

Porotherm 44 X-therm tégla

Porotherm 44 X-therm tégla

44 cm vastag falazóelem. A Porotherm 44 X-therm téglát kifejezetten ...

Porotherm 10 N+F tégla

Porotherm 10 N+F tégla

10 cm-es nútféderes falazóelem Egy igazán népszerű, klasszikus ...

WASSERSTRICH SPECIAL E2 (LATHI KOHLE)

WASSERSTRICH SPECIAL E2 (LATHI KOHLE)

Homlokzati tömör burkoló tégla Fekete tarka szín, kézi vetésű, ...

Porotherm 30 AKU Z tégla

Porotherm 30 AKU Z tégla

30 cm vastag hanggátló falazóelem A Porotherm 30 AKU Z 30 cm vastag, ...

WASSERSTRICH SPECIAL E1 (TOBAGO ...

WASSERSTRICH SPECIAL E1 (TOBAGO ...

Homlokzati tömör burkoló tégla Vörös tarka szín, kézi vetésű, ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information