Remekmű svédacélból - őszi akció a Swedsteel-lel



Újítson a Swedsteel SVÉDACÉL tetőivel, amely rendkívül gazda­sá­gos, könnyen kivitelezhető, tartós és esztétikus megoldás akár fel­újítás, akár új építés során!


A Swedsteel egyedülálló svédacél alapanyagból hazai, élenjáró gyár­tás­­tech­no­ló­giával állítja elő termékeit, hogy Ön is élvezhesse a klasszikus cserepes­le­mezes tetők és modern exkluzív épületekhez kínált sík­lemezes tetők garantált elő­nyeit és prémium minőségét.

Akciónkban szeptember 1. és október 31. között a svéd­acél tetőkből 20%, a svédacél ereszcsatornákból 25% ked­vezményt adunk!

Tovább részletekről érdeklődjön kollégáinknál, látogasson el a svedacel.hu weboldalra, vagy írjon e-mailt az info@swedsteel.hu e-mail címre!


A Swedsteel-Metecno-ról


A Swedsteel technikai és piaci szakmai know-how-t nyújt a könnyűszerkezetes tető- és falburkolati rendszerek, az acél anyagú szerkezetek és csapadékvíz-elvezető rendszerek területén. A Metecno Csoport 1961 óta globális szinten a szendvicspanel-gyártás piacvezető vállalata. A világ 15 országában működtet gyártóegységeket, és éves szinten 20 millió négyzetméter tetőt állít elő.

A Swedsteel-Metecno 2015-ben nyitotta meg magyarországi értékesítési központját, illetve rá egy évre három és félmilliárd forintos beruházásból létrehozta első, jelenleg negyven főt foglalkoztató magyarországi gyárát Biatorbágyon, ahonnan az egész kelet-közép-európai régiót ellátják a Swedsteel könnyűszerkezetes tűzi horganyzott acéltermékekkel.



2016.09.05.

Swedsteel-Metecno HírekSwedsteel-Metecno Csomóponti gyűjteménySwedsteel-Metecno TermékválasztékSwedsteel-Metecno Szendvicspanel választékSwedsteel-Metecno Műszaki adatlapokPartnerekSwedsteel-Metecno Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Swedsteel hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information